Smink nélkül is igazán elragadó Gwyneth Paltrow

Bájos fotók

A 36 éves sztár ezúttal a természetességre szavazott, amikor elindult otthonról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow brit színésznőt általában valamilyen vörös szőnyeges ceremónián szoktuk látni, ahol természetesen az alkalomhoz illő ruhában és sminkkel jelenik meg.

Nem nagyon látszik meg rajta a kor

Ezúttal azonban elmaradt a szokásos glamúr és magas sarkú topánka, sőt, a 36 éves híresség még egy decens sminket sem tett arcára, amikor a barátaival vacsorázni indult a felkapott Cipriani étterembe.

Mégis, bár azt várná az ember, hogy puccparádé majd egy fáradt sztáranyuka néz vele szembe, a helyzet korántsem ilyen hervasztó.

Már két gyermeke van

Éppen ellenkezőleg! Ha valaki megnézi a Szerelmes Shakerspeare Oscar-díjas sztárjáról készült fotókat, akkor könnyedén megállapíthatja, a színésznő valóban természetes szépség, aki képes még egyszerű öltözékben is ragyogni – a tehetségéről ezúttal ne ejtsünk szót.

Persze lehet is oka az elégedettségre, hiszen a forgatási munkálatok mellett szakácskönyvet ír, ezenfelül pedig diétás tanácsokat osztogat, és rendszeres testedzésre biztatja mindazokat, akik weboldalára látogatnak.

A színésznő két éve adott életet második gyermekének, Mosesnek, és bár a terhesség alatt felszedett tíz kilót, azóta sikerült minden dekától megszabadulnia.

Természetesen kőkeményen kellett dolgoznia azon, hogy a mérleg nyelve újra a kívánt számnál álljon meg. Állítása szerint naponta két órát töltött sportolással, és csak egyszer engedélyezett magának pihenőt egy héten.

Úgy látszik egyébként, Paltrow és férje, Chris Martin háza táján dívik bibliai vonatkozású neveket adományozni a babáknak, akik később talán átkozzák majd szüleiket ezért az ötletért.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Most négyéves kislánya ugyanis annak idején az Apple, vagyis alma nevet kapta, amely gyümölcs tudvalevőleg jelentős szerepet játszik abban, hogy Ádámot és Évát cudar módon kiűzték a paradicsomból.
Ezt is szeretjük