Szexi fotó! Mélyen kivágott ruhába bújt Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow a Louis Vuitton rendezvényén alaposan kitett magáért huncutul dekoltált alkalmi ruhájában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is unalmas, sőt, rideg szőkeségnek gondolják sokan Gwyneth Paltrow-t, a színésznő mindig igyekszik bizonyítani ennek ellenkezőjét.

És nemcsak olyan filmekben, mint a Két szerető, ahol szemérmetlenül felfedte egyik mellét a kíváncsi szomszédot alakító Joaquin Phoenix - no meg persze a mozilátogató nagyközönség - előtt.

Két gyerek után is szexi

A kétgyermekes sztár ugyanis a premierekre és egyéb vörös szőnyeges eseményre is gyakran választ kihívó, helyenként megbotránkoztatóan frivol öltözéket.

A már említett film bemutatójára 2008 novemberében például egy átlátszó ruhába bújt, ami alól melltartója és bugyija is kilátszott.

Legutóbb szerencsére nem volt ennyire bevállalós, bár ismét sikerült meglepnie a jelenlévőket, akik vele együtt egy Louis Vuitton-üzlet megnyitójára érkeztek a londoni Bond Streetre.

Ennyi még belefér

Paltrow ezúttal egy sötétszürke ruhára szavazott, az öltözéket azonban rendkívül pikánssá tett a mellrésznél lévő csepp formájú kivágás, mely láttatni engedte a sztár szerény méretű, de formás kebleit.

Rajta kívül egyébként még egy sereg híresség is tiszteletét tette a luxusüzlet rendezvényén - sokan kedvenc Louis Vuitton cipőjükben érkeztek -, de Gwyneth stílusos, ugyanakkor szexi ruhája kétségkívül elvitte a pálmát.

Az Oscar-díjas színésznő manapság a Vasember 2-ben látható a mozikban, legújabb filmje, a Love Don't Let Me Down pedig már az utómunkálatoknál tart.

Ezt is szeretjük