Gwyneth Paltrow teljesen meztelenül állt kamera elé: hihetetlen alakja van 48 évesen
Gwyneth Paltrow pucér fotóval ünnepelte meg a születésnapját.

gwyneth-paltrow
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow aztán tudja, hogyan kell születésnapozni. Egy cseppet sem túlzás azt állítani, hogy igazán pikánsra sikerült róla az a fotó, amivel megköszönte a rajongók és barátok milliónyi jókívánságát. 

A színésznő szeptember 27-én töltötte be a 48. életévét. A jeles napon lubickolhatott a köszöntésekben: színészkollégái saját fiókjukon emlékeztek meg róla, valamint az oldalát is szép számban kommentálták a hírességek. Robert Downey Jr., Demi Moore, Paris Hilton, Charlize Theron és Katy Perry sem feledkeztek meg arról, hogy írjanak neki. 

Gwyneth Paltrow meztelen fotója

Ezt a filmcsillag korántsem megszokott gesztussal hálálta meg. Teljesen meztelenül állt kamera elé, hogy megmutassa, ő ugyanabban a szerelésben ünnepel, amiben világra jött, vagyis pucéran.

 „Semmi mást nem viselek ma, csak azt a ruhát, amiben megszülettem” - írta a sztár a posztban. 

Követőinek leesett az álla attól, mennyire fantasztikus formában van kedvencük közel az ötvenhez. Lapos hasát és izmos alakját a huszonévesek is könnyűszerrel megirigyelhetik. Bár a legtöbben odáig voltak attól, hogy ilyen bevállalós, egyvalaki nem szívelte a felvételt. A filmcsillag 16 éves lánya, Apple felháborodva csak annyit írt mellé nagy betűkkel, hogy „ANYA”.

A szőke sztár 2020 júniusában mesélt arról, minek köszönheti, hogy jobb formában van, mint valaha. Szerinte a karanténidőszak segített helyrebillenteni a lelki egyensúlyát, ami a fizikumára is kihatott. A Shape magazine interjújában árulta el, sikerült teljesen kiűznie a stresszt az életéből azzal, hogy nem mozdult ki otthonából, ez pedig kívül-belül meghozta az eredményét.

Jennifer Lopez merész ruhái

Nem szégyenlős a kamerák előtt, gyakran mutatja meg merészebb énjét. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Jennifer Lopez legdögösebb szettjeit.

Ezt is szeretjük