16 éves lett Gwyneth Paltrow gyönyörű lánya: a szülinapos Apple-ről csodaszép képeket posztolt

Gwyneth Paltrow csodaszép fotókkal és megható sorokkal köszöntötte a lányát a születésnapján.

gwyneth-paltrow

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow-ra és lányára duplán érvényes az a mondás, hogy az alma nem esett messze a fájától, nemcsak azért, mert a csodaszép lány neve, az Apple jelentése magyarul alma, hanem azért is, mert pontosan úgy néz ki a friss képein, mint édesanyja fiatalon.

16. születésnapja alkalmából készültek róla a lélegzetelállító felvételek, amelyeket a színésznő örökített meg. 

Gwyneth Paltrow gyönyörű, szülinapos lánya

Apple úgy pózol a fotókon, mint egy profi modell, le sem tagadhatná, hogy ki az édesanyja. Szembetűnő a köztük lévő hasonlóság: hosszú szőke haját, babaarcát és karcsú termetét biztosan az anyjától örökölte. A vonzó külső családi vonás, hiszen a tinilány anyai nagymamája, a szintén színésznő, Blythe Danner is híres a szépségéről.

A poszt mellett a szőke sztár híres barátnői sem mehettek el szó nélkül, Emma Roberts és Kate Bosworth is jókívánságait fejezte ki, Cameron Diaz pedig ezekkel a kedves szavakkal köszöntötte az ünnepeltet. 

„Boldog születésnapot, te csodálatos lény! A fény, ami körülvesz, csodálatos, a szíved pedig tiszta!”

Gwyneth Paltrow sem fukarkodott az érzelmek terén. Olyan üzenetet fogalmazott meg a lányának, ami bárki szemébe könnyedén könnyeket csalhat.

„El sem hiszem, hogy ezeket a szavakat írom. Boldog édes 16-ot az én drága lányomnak. Te vagy a szívem fénye, a tiszta öröm. Hihetetlenül intelligens vagy, és neked van a legjobb humorod a világon. Az életem legjobb része, hogy az anyukád lehetek. Imádom az átcsacsogott éjszakákat, amikor megtudhatom, mi jár a fejedben. Keményen dolgozol, és bármit elérsz, amit csak szeretnél, mert tudod, mi az a felelősség. Isteni szerencse, hogy az édesanyád lehetek, te gyönyörű, fiatal nő. Köszönöm, hogy engem választottál. Végtelenül csodállak”

Katie Holmes lánya, Suri

Suri Cruise 2006. április 18-án látta meg a napvilágot, Tom Cruise és Katie Holmes lánya a hétvégén ünnepelte meg születésnapját, idén már összesen 14 gyertyaszálat fújhatott el a tortájáról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük