Máris? Fehérneműt villantott a nemrég szült Gwen Stefani
Alig bújt ki a kismanó a hasából, máris lenge öltözékben kapták rajta Gwen Stefanit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwen Stefani sosem ment a szomszédba egy kis botrányért, bár az utóbbi időben megszelídülni látszott a 39 éves énekesnő.


Főleg miután kiderült, hogy ismét várandós, majd alig két hónappal ezelőtt meg is szülte a kis porontyot, Zumát.

Azóta az újdonsült, és immár kétgyermekes kismamát legtöbbször kisbabájával lehetett látni, mint ahogy nemrég Hawaii-n is, ahol a sztár egy baráti társasággal nyaralt.

Bár minden friss anyuka ruhatárának elengedhetetlen kelléke a szoptatós melltartó, valószínűleg kevesen viselnék éppen egy nyakban megkötős szoknyával.

Cicifix-mutogatás ügyben nem változott

Ám a konvenciók és a jó ízlés sosem játszottak nagy szerepet az egyébként ruhatervezőként is sikeres énekesnőnél.

Őt bizony nem zavarta, hogy fehér cicifixe szinte teljes egészében kilátszik a hátát szabadon hagyó ruhából – talán így akarván felhívni a kismamák figyelmét arra, hogy ne ódzkodjanak a furcsa párosításoktól.

Mindenesetre bármennyien is utánafordultak kicsit szedett-vedettnek tűnő öltözéke láttán, anya és gyermekei nem hagyták kizökkenteni magukat a pihenésből. A kétéves Kingston önfeledten játszadozott egy locsolócső közelében, mielőtt törülközőbe bugyolálva odabújt mamájához.

A kicsi pedig mindeközben édesdeden aludt a babakocsijában, ahogy minden picur szokott egy kiadós szopizás után.Gevin Rossdale, Gwen férje - egyúttal a Bush együttes tagja - láthatólag nem volt jelen a kiruccanáskor, valószínűleg az Egyesült Államokban tartózkodott, hogy új lemezének felvételein dolgozzon.
Ezt is szeretjük