Gwen Stefani megmutatta cuki kisbabáját
Bájos fotóval
Az énekesnő még a nyáron adott életet második gyermekének, aki tényleg nagyon édes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány napja tette közzé Gwen Stefani ezt a fotót imádni való kis csemetéjéről, aki augusztus végén látta meg a napvilágot Los Angelesben.

Az édes csöppség a Zuma Nesta nevet kapta, és érkezése Stefani szóvivője szerint az egész családot nagyon boldoggá tette.

Pedig a sztár házasságát évekkel ezelőtt egy meglehetősen megdöbbentő botrány árnyékolta be.

Stefani 2002-ben kétszer kötött házasságot Gavin Rossdale-lel. Az első alkalomra szeptember 14-én került sor Londonban, másodszor pedig két héttel később Los Angelesben mondták ki a boldogító igent.

Fény derült a családi titokra is

Az énekesnő elmondása szerint azért ismételték meg az esküvőt, mert így lehetősége volt másodszor is magára öltenie azt a csodálatos menyasszonyi ruhát, amit a legendás John Galliano tervezett neki.

2004-ben azonban fény derül a titokra, miszerint Rossdale-nek már született egy gyermeke egy korábbi afférjából, ami Pearl Lowe modellel esett meg. Az apasági teszt egyértelműen kimutatta, hogy Rossdale Lowe gyermekének apja, ez pedig mindkettejüket nagyon felzaklatta.

A kapcsolatuk azonban sikeresen átvészelte ezt a kisebb vihart, és 2006 májusában megszületett Stefani első fia, James McGregor.Az énekesnő a No Doubt együttes tagjaként futott be kilencvenes években, ám az ezredforduló után szólókarrierbe kezdett. 2004-ben jelent meg első, majd két évvel később a második lemeze, de ugyanebben az időszakban divattervezőként is sikeresen bemutatkozott.
Ezt is szeretjük