Gwen Stefani arcát rajongói alig ismerik fel - Friss fotón az énekesnő
Gwen Stefani friss fotója ledöbbentette a rajongókat.

gwen-stefani-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwen Stefani a '90-es évek óta nagy népszerűségnek örvend, az emberek először a No Doubt énekesnőjeként ismerhették meg, a 2000-es években viszont szólókarrierbe vágott.

A gyönyörű szőke sztárt azon hírességek közé sorolják évek óta, akik régi énjükhöz képest nem sokat változtak, ráadásul októberben ünnepelte ötvenedik születésnapját, ennek ellenére bátran letagadhatna húsz évet a korából. Többen régóta azt fejtegetik, hogy nemcsak a jó géneknek, hanem szépészeti beavatkozásoknak is köszönheti fiatalos külsejét, a Grammy-gálán készült friss fotók erről a teóriáról most még inkább meggyőztek sok rajongót.

Gwen Stefanit botoxkezeléssel vádolják

Amikor a népszerű énekesnő a vasárnap esti Grammy-gála vörös szőnyegére lépett, futótűzként kezdett terjedni a Twitteren, hogy szinte felismerhetetlenül fest az arca. Az alábbi két felvételen a jobb oldali készült a gálán, a bal oldali pedig egy 2003-as fotó. 

Gwen Stefani régen és napjainkban.
Gwen Stefani régen és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary

"Gwen Stefani arcát 99 százalékban feltöltötték, a maradék egy százalék pedig a bőre", "szerintem tutira plasztikáztatott, teljesen más lett az arca", "fel sem ismerem Gwent", "mintha lefagyott volna az egész arca", "ijesztően fest, már az arcát sem tudja mozgatni", "Gwen mindig is olyan gyönyörű volt, miért kell ezt csinálnia magával?" - fogalmazták a rajongók a közösségi oldalon.

Voltak olyan rajongók, akik megvédték az énekesnőt, és úgy vélték, kicsit túlzásba estek azok, akik azt állítják, fel sem ismerik őt.

"Nyilvánvaló, hogy részt vett valamilyen szépészeti beavatkozáson, efelől nincs semmi kétségem, de véleményem szerint még így is gyönyörűen fest ötvenévesen!", "A Twitter annyira mérgező hatással van az emberekre, mindenki azt mondja, fel sem ismeri Gwent, pedig szerintem fantasztikusan fest! És továbbra is tudja mozgatni az arcát, ne írjatok butaságokat!" - fogalmazták.

Lindsay Lohan arcát így tönkretette a plasztika

Lindsay Lohan volt a 2000-es évek egyik leggyönyörűbb tinisztárja, ma már lehet, elmennél mellette az utcán.

Ezt is szeretjük