Nem bírta tovább! Önkezével vetett véget életének Brigitte Bardot exférje
Gunter Sachs igazi playboy volt, aki a legszebb nőket csábította el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. május 7-én svájci otthonában 78 évesen főbe lőtte magát Gunter Sachs, adta hírül a Daily Mail. Brigitte Bardot egykori férje búcsúlevelében azt írta, hogy a reménytelen betegséggel vívott harc teljesen felőrölte.

Habár azt nem nevezte meg pontosan, hogy milyen betegségről is van szó - mindössze csak egy A betűvel utalt rá titokzatosan -, sokan mégis az Alzheimer-kórra gyanakodnak.

Szerteágazó életművet hagyott hátra

Gunter Sachs 1932. november 14-én született Németországban, munkássága pedig igazán szerteágazó volt: dokumentumfilmesként, fotósként, sportolóként, műgyűjtőként, asztrológusként és üzletemberként is szép sikereket ért el.

Fiatalkorában igazi playboy volt, jóképű, intelligens és romantikus, nem meglepő tehát, hogy a világ leggyönyörűbb nőivel volt viszonya, köztük Brigitte Bardot francia szexszimbólummal.

1965-ben találkoztak először egy Saint Tropez-i bárban, Sachs pedig kétségkívül tudott udvarolni: helikopterből több száz rózsát szórt Bardot kertjébe, majd ő maga a tengerbe ugrott, és onnan úszott ki a partra kedveséhez.

Háromszor nősült meg

1966. július 14-én házasodtak össze Las Vegasban, és három évvel később váltak el. Sachs első felesége Annemarie Faure volt, 1969-ben pedig Mirja Larsson svéd modellt vette feleségül. A házaspár egészen Sachs öngyilkosságáig együtt élt.

A családi tragédiákból bőven kijutott neki: édesapja, Willy Sachs náci múltja miatt 1958-ben önkezével vetett véget az életének, testvére, Ernst Wilhelm 1977-ben egy lavina áldozata lett, első felesége pedig egy operáció során vesztette életét.

Három gyermeke gyászolja: legidősebb fia, Rolf első házasságából született 1955-ben, Christian Gunnarnak és Claus Alexandernek pedig Mirja Larsson adott életet.

Ezt is szeretjük