Goldie Hawn arca már felpuffadt a sok plasztikától! Friss fotón a 68 éves színésznő
Goldie Hawn tagadja a beavatkozásokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Goldie Hawn lassan már olyan természetesnek veszi a plasztikáztatást, mint a vízivást.

Májusban, egy jótékonysági rendezvényen
Augusztus 23-án, szombaton

Ám míg utóbbit bevallja a 68 éves színésznő - sőt, időről időre hangsúlyozza a folyadékfogyasztás fontosságát -, addig a szépészeti beavatkozásokat váltig tagadja.

Hiába tagadja a plasztikát

Így aztán rejtély, hogy vajon miért kapják le gyakran püffedt arccal és kisimult bőrrel - mint legutóbb, amikor is egy élelmes lesifotós a fia, Wyatt háza előtt fényképezte le a sztárt a kaliforniai Brentwoodban szombat délután.

Akár elismeri, akár nem, Goldie Hawn arcán látható jeleket hagyott a legutóbbi beavatkozás is, és sajnos egyre inkább hátrányára változik a korábban bájos vonásokkal rendelkező színésznő.

Érdekesség, hogy már több mint egy évtizede nem játszik, utoljára 2002-ben szerepelt az Örök lányok című moziban.

Néhány hónapja azonban mégis reflektorfénybe került annak kapcsán, hogy újra le akarják forgatni egyik legsikeresebb filmjét, az 1980-as Benjamin közlegényt.

Újraforgatják a Benjamin közlegényt?

Lánya, Kate Hudson azonban erősen a projekt ellen van, mondván, azt a karaktert édesanyja teremtette, és nélküle nem lenne a film ugyanaz. Mint az Access Hollywoodnak elmesélte, a film forgatókönyvét, amely egy elkényeztetett fiatal nőről szól, akit véletlenül besoroznak a sereghez, két nő írta.

A Benjamin közlegényben
Néhány napja

Goldie Hawn pedig nemcsak a főszerepet játszotta el, de producerként is részt vett benne. Így azt gondolja, a film sikerével - három Oscarra jelölték - együtt azt is előremozdították, hogy a nőket jobban elismerjék Hollywoodban.

- Személy szerint azt gondolom, jobb lenne ezt az egészet nem piszkálni - nyilatkozta.

Az amerikai eredetiben Private Benjamin címmel futó film remake-jéről azóta nem sokat hallani, csak annyit, hogy Rebel Wilson, a Lánybúcsú és a Pain & Gain sztárja játszaná a címszerepet.

Sztárok és plasztikák

Van, aki bevallja, más tagadja, de azért a sztárok arca többnyire elárulja, hogy kés alá feküdtek-e. Nézd meg az összeállítást!

Ezt is szeretjük