Mintha a mini Goldie Hawnt látnánk! A színésznő 8 éves unokája a megszólalásig hasonlít rá

Goldie Hawn fiának kislánya örökölte a színésznő óriási kék szemét és a mosolyát is.

goldie-hawn-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes tulajdonságok öröklődés szempontjából ugranak egy generációt, sokszor a vonások vagy a személyiségjegyek a nagyszülőkről nem a gyerekekre, hanem az unokákra szállnak. Bár Goldie Hawntól lánya, Kate Hudson is jó géneket kapott, ha megpillantjuk fia, Oliver nyolcesztendős kislányának fotóit, olyan, mintha a színésznő miniatűr mását látnánk.

A filmcsillagot népes család veszi körül: előző házasságából két gyermeke született, és férjét, Kurt Russellt is megajándékozta egy fiúval. A hatalmas famíliában jó pár unoka is napvilágra jött már, Hawn hétszeres nagymama. 

Goldie Hawn nyolcéves unokája a színésznő kiköpött mása

Az Instagram-oldalán gyakran láthatjuk a gyerkőcökkel, a közös fotók pedig elárulják, milyen odaadó nagyi, akit kenyérre kennek a csemeték. Még valamit kiszúrhatunk ezeken a felvételeken, azt, hogy az egyikük mennyire hasonlít rá. Rio örökölte a hatalmas kék szemeket, a széles mosolyt és a szőke fürtöket is. Kattints a jobb oldalon található fehér nyílra Rio második fotójáért!

A kommentelőknek is feltűnt a köztük lévő hasonlóság, mini Goldie-ként emlegetik a tündéri kislányt, és minden egyes képük alatt megjegyzik, mennyire azonosak a vonásaik. Édesapja, Oliver Hudson is látja mindezt, sőt ő a lánya viselkedésében is sokszor felfedezi az anyját. Rio igazi primadonna, imádja, ha édesapja videókat készít róla: ha előkerül a videókamera vagy a mobiltelefon, egyből táncra perdül.

Goldie Hawn fiatalkori fotóin még szembetűnőbb, mennyire hasonlítanak Rióval.
Goldie Hawn fiatalkori fotóin még szembetűnőbb, mennyire hasonlítanak Rióval.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Oliver Hudson

Goldie Hawn és Kurt Russel minden interjújukban elmondják, számukra a legfontosabb az, hogy az unokáik a lehető legboldogabbak legyenek. A világjárvány alatt például az egész család együtt bérelt ki egy házat a hegyekben, ott távol a világ zajától élték idilli hétköznapjaikat.

- Úgy nézett ki egy napunk, hogy Kurt igazi úriember módjára ágyba hozta nekem a kávét, aztán együtt lementünk a gyerekekkel reggelizni, imádtam, hogy állandóan körülvettek minket az izgő-mozgó lurkók. Ők a legfontosabbak az egész világon - ecsetelte az InStyle 2020-as interjújában.

Kate Hudson lánya

Képes összeállításunkban friss felvételeken mutatjuk, milyen sokat nőtt Kate Hudson legkisebb csemetéje, a tündéri Rani.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük