A 75 éves Goldie Hawn fürdőruhában táncolt az ABBA slágerére: imádni való videót osztott meg
Goldie Hawn csak úgy tombolt a Mamma Mia!-ra.

goldie-hawn-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn az egyik legszerethetőbb színésznő Hollywoodban, szinte az összes felvételen mosolyog, mindig vidámságot és pozitivitást sugároz ki magából.

Új Instagram-videójával is sokak arcára csalt mosolyt, fél nap alatt közel egymillióan tekintették meg, és közel negyedmillió lájkot kapott, ahogy a tengerparton táncolt az ABBA egyik leghíresebb slágerére.

Goldie Hawn a Mamma Mia!-ra tombolt a tengerparton

"Nem tudok és nem is fogok leállni a tánccal a görögországi Szkíathoszon. Mamma mia, micsoda sziget ez" - jegyezte meg a közösségi oldalán. A videóban az ABBA legendás slágere szólt éppen, a 75 éves sztár pedig fürdőruhában tombolt rá. A teljes videót az alábbi Instagram-posztban tekintheted meg.

Sharon Stone ezt kommentelte neki: "Helló, gyönyörűség!". Rajta kívül még sokan mások ámuldoztak a videó láttán: "Jobb hellyé teszed ezt a világot!", "Imádom, mennyire energikus vagy!", "Te vagy az eredeti táncos királynő!" (Az ABBA Dancing Queen című dalára utalt itt a kommentelő - a szerk.), "Na jó, neked muszáj benne lenned a Mamma Mia harmadik részében.", "Csak keresd meg Meryl Streepet, és forgassátok le együtt a harmadik részt, kérlek!", "Öröm rád nézni, Goldie, sose hagy abba" - írták.

Nem véletlen, hogy Hawn miért pont a Mamma Mia!-ra táncolt, ugyanis a filmet pont ezen a szigeten forgatták.

Oprah Winfrey-nek egy korábbi interjújában arról mesélt, hogy már kiskorában is az volt a fő célja, hogy boldog legyen.

goldie-hawn-tánc
Fotó: Instagram/Goldie Hawn

- A legtöbb kisgyerek valamilyen foglalkozást mond, ha megkérdezik tőlük, mik lesznek felnőttként, legyen szó orvosról, tűzoltóról, énekesről, tanárról vagy filmsztárról. Én viszont annyit válaszoltam, hogy boldog akarok lenni - emlékezett vissza.

Később az volt az álma, hogy táncos legyen, elképzelte már azt is, hogy nyit egy iskolát, egy ideig balettot oktatott, emellett go-go táncosként kereste a kenyerét egy klubban, ám az élet Hollywoodba sodorta. Az 1967-es Good Morning World című sorozat egyik főszereplője lett, így kezdte színészi karrierjét. Eleinte nehezen kezelte a hirtelen jött ismertséget, bevallása szerint ebben az időszakban mindent rá lehetett mondani, csak azt nem, hogy életvidám.

- Bementem dolgozni, megcsináltam, amire kértek, majd lefeküdtem az öltözőmben. A szorongási rohamok, a depresszió és az elsöprő hányinger állandó kísérőim voltak - fogalmazta élete legnehezebb időszakáról.

Kilenc évig járt terápiára, hogy leküzdje a depresszióját, szerencsére sikerült neki, és újra sikerült őszintén, szívből mosolyognia. Napjainkban remekül érzi magát a bőrében, gyönyörű családja környezetében érzi magát a legboldogabbnak. Unokái Go-Gónak hívják csak, kislány korában ez volt a beceneve.

Kate Hudson bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Kate Hudson bikinis képeit.

Ezt is szeretjük