A 75 éves Goldie Hawn fürdőruhában táncolt az ABBA slágerére: imádni való videót osztott meg

Goldie Hawn csak úgy tombolt a Mamma Mia!-ra.

Goldie Hawn fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn az egyik legszerethetőbb színésznő Hollywoodban, szinte az összes felvételen mosolyog, mindig vidámságot és pozitivitást sugároz ki magából.

Új Instagram-videójával is sokak arcára csalt mosolyt, fél nap alatt közel egymillióan tekintették meg, és közel negyedmillió lájkot kapott, ahogy a tengerparton táncolt az ABBA egyik leghíresebb slágerére.

Goldie Hawn a Mamma Mia!-ra tombolt a tengerparton

"Nem tudok és nem is fogok leállni a tánccal a görögországi Szkíathoszon. Mamma mia, micsoda sziget ez" - jegyezte meg a közösségi oldalán. A videóban az ABBA legendás slágere szólt éppen, a 75 éves sztár pedig fürdőruhában tombolt rá. A teljes videót az alábbi Instagram-posztban tekintheted meg.

Sharon Stone ezt kommentelte neki: "Helló, gyönyörűség!". Rajta kívül még sokan mások ámuldoztak a videó láttán: "Jobb hellyé teszed ezt a világot!", "Imádom, mennyire energikus vagy!", "Te vagy az eredeti táncos királynő!" (Az ABBA Dancing Queen című dalára utalt itt a kommentelő - a szerk.), "Na jó, neked muszáj benne lenned a Mamma Mia harmadik részében.", "Csak keresd meg Meryl Streepet, és forgassátok le együtt a harmadik részt, kérlek!", "Öröm rád nézni, Goldie, sose hagy abba" - írták.

Nem véletlen, hogy Hawn miért pont a Mamma Mia!-ra táncolt, ugyanis a filmet pont ezen a szigeten forgatták.

Oprah Winfrey-nek egy korábbi interjújában arról mesélt, hogy már kiskorában is az volt a fő célja, hogy boldog legyen.

goldie-hawn-tánc
Fotó: Instagram/Goldie Hawn

- A legtöbb kisgyerek valamilyen foglalkozást mond, ha megkérdezik tőlük, mik lesznek felnőttként, legyen szó orvosról, tűzoltóról, énekesről, tanárról vagy filmsztárról. Én viszont annyit válaszoltam, hogy boldog akarok lenni - emlékezett vissza.

Később az volt az álma, hogy táncos legyen, elképzelte már azt is, hogy nyit egy iskolát, egy ideig balettot oktatott, emellett go-go táncosként kereste a kenyerét egy klubban, ám az élet Hollywoodba sodorta. Az 1967-es Good Morning World című sorozat egyik főszereplője lett, így kezdte színészi karrierjét. Eleinte nehezen kezelte a hirtelen jött ismertséget, bevallása szerint ebben az időszakban mindent rá lehetett mondani, csak azt nem, hogy életvidám.

- Bementem dolgozni, megcsináltam, amire kértek, majd lefeküdtem az öltözőmben. A szorongási rohamok, a depresszió és az elsöprő hányinger állandó kísérőim voltak - fogalmazta élete legnehezebb időszakáról.

Kilenc évig járt terápiára, hogy leküzdje a depresszióját, szerencsére sikerült neki, és újra sikerült őszintén, szívből mosolyognia. Napjainkban remekül érzi magát a bőrében, gyönyörű családja környezetében érzi magát a legboldogabbnak. Unokái Go-Gónak hívják csak, kislány korában ez volt a beceneve.

Kate Hudson bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Kate Hudson bikinis képeit.

Kate Hudson bikinis fotóját szétlájkolták: a 42 éves színésznő alakjától mindenkinek leesett az álla

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük