A 73 éves Goldie Hawn fürdőruhás fotói - Így néz ki most az egykori szexszimbólum
Lesifotók készültek a strandoló Goldie Hawnról.

goldie-hawn-furdoruha-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn a nyolcvanas évek egyik legszebb és legnépszerűbb színésznője volt, aki olyan filmekben tűnt fel, mint A kaktusz virága, az Óvakodj a törpétől, A vasmacska kölykei, a Jól áll neki a halál vagy Az elvált nők klubja.

Így néz ki most Goldie Hawn

Még a kor egyik nagy férfiidolja, Kurt Russell is felfigyelt a sztárra - olyannyira, hogy 1983 óta boldogan élnek együtt. Négy gyereket neveltek közösen: Kate Hudsont, Oliver Hudsont, Wyatt Russellt és Boston Russellt - közülük hárman az előző házasságaikból származnak.

A színésznő manapság már ritkán tűnik fel a mozivásznon, legutóbb Amy Schumer oldalán láthattuk az Ó, anyámban, azonban a film finoman szólva sem aratott elsöprő sikert, a kritikusok és a mozinézők is csúnyán lehúzták a vígjátékot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goldie is 73, can you believe it? #swimsuit #vacaymode #73 #beautiful

Top Celebs (@topcelebs13) által megosztott bejegyzés,

A sztár manapság inkább a családjával - főként unokáival - tölti az időt, és kedvesével, Kurt Russellel gyakran járnak vakációzni. Ezúttal Görögországban kapták le Goldie Hawnt és párját, amint éppen a tengerparton napfürdőznek.

A 73 éves sztár egy fekete, egyrészes fürdőruhát viselt, amiben remekül nézett ki: jól állt rajta ez a testre simuló darab. Láthatóan nem igazán érdekelték a lesifotósok, inkább belevetette magát a pihenésbe és persze, a hűs habokba.

Sharon Stone is nagyon dögös bikiniben

Hatvanévesen is bombázó - nézd meg, hogy néz ki Sharon Stone bikiniben!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük