A Golden Globe-gálák legszebb ruhái
Ilyen gyönyörű ruhakölteményekben tündököltek a színésznők a Golden Globe díjátadó gálákon.

Dia

 	Eva Longoria - 2009  	Egy igazi latin szépség tűzpirosban! Eva Longoria alighanem a Golden Globe-gálák történetének egyik leggyönyörűbb ruhájában - egy Reem Acra darabban - lépett a vörös szőnyegre 2009-ben.

Eva Longoria - 2009

Egy igazi latin szépség tűzpirosban! Eva Longoria alighanem a Golden Globe-gálák történetének egyik leggyönyörűbb ruhájában - egy Reem Acra darabban - lépett a vörös szőnyegre 2009-ben.

Dia

 	Jessica Alba - 2013  	Jessica Alba olívaszínű bőrét remekül kihangsúlyozta ez a barackszínű Oscar de la Renta ruha 2013-ban. A sellőfazon különösen jól állt homokóra alakján.

Jessica Alba - 2013

Jessica Alba olívaszínű bőrét remekül kihangsúlyozta ez a barackszínű Oscar de la Renta ruha 2013-ban. A sellőfazon különösen jól állt homokóra alakján.

Dia

 	Claudia Schiffer - 2000  	Claudia Schiffer a 2000-es Golden Globe-gálán viselte ezt a gyönyörű, tűzpiros, spagettipántos darabot. Habár 16 éve készült a fotó, ez a ruha még most is megállná a helyét a vörös szőnyegen.

Claudia Schiffer - 2000

Claudia Schiffer a 2000-es Golden Globe-gálán viselte ezt a gyönyörű, tűzpiros, spagettipántos darabot. Habár 16 éve készült a fotó, ez a ruha még most is megállná a helyét a vörös szőnyegen.

Dia

 	Courteney Cox - 2003  	Courteney Cox még sohasem volt olyan gyönyörű, mint 2003-ban a Golden Globe-gálán. Habár a Ralph Lauren ruha sokat mutatott belőle, mégis elegánsnak hatott, nem közönségesnek.

Courteney Cox - 2003

Courteney Cox még sohasem volt olyan gyönyörű, mint 2003-ban a Golden Globe-gálán. Habár a Ralph Lauren ruha sokat mutatott belőle, mégis elegánsnak hatott, nem közönségesnek.

Dia

 	Kate Hudson - 2002  	Kate Hudson bebizonyította, hogy nem kellenek hatalmas cicik ahhoz, hogy valaki szexi dekoltázst villantson. Ebben a Versace ruhában minden szempár rászegeződött a 2002-es Golden Globe-díjátadón.

Kate Hudson - 2002

Kate Hudson bebizonyította, hogy nem kellenek hatalmas cicik ahhoz, hogy valaki szexi dekoltázst villantson. Ebben a Versace ruhában minden szempár rászegeződött a 2002-es Golden Globe-díjátadón.

Dia

 	Eva Mendes - 2009  	Eva Mendes 2009-ben az egyszerű, de nagyszerű jegyében választotta ezt a fehér Dior ruhát, amit csak az oldalán lévő hatalmas masni dob fel. Ügyesen egy látványos, türkiz kiegészítővel párosította.

Eva Mendes - 2009

Eva Mendes 2009-ben az egyszerű, de nagyszerű jegyében választotta ezt a fehér Dior ruhát, amit csak az oldalán lévő hatalmas masni dob fel. Ügyesen egy látványos, türkiz kiegészítővel párosította.

Dia

 	Emily Blunt - 2007  	Emily Blunt nemcsak a gála leggyönyörűbb sztárja volt 2007-ben, még a legjobb televíziós színésznőnek járó díjat is bezsebelte ebben a vintage Herve Leger ruhában.

Emily Blunt - 2007

Emily Blunt nemcsak a gála leggyönyörűbb sztárja volt 2007-ben, még a legjobb televíziós színésznőnek járó díjat is bezsebelte ebben a vintage Herve Leger ruhában.

Dia

 	Renée Zellweger - 2006  	Renée Zellweger csak úgy tündökölt 2006-ban a Golden Globe-on ebben a Carolina Herrera ruhában. Egyszerre elegáns és szexi, pont ilyen egy tökéletes kis fekete.

Renée Zellweger - 2006

Renée Zellweger csak úgy tündökölt 2006-ban a Golden Globe-on ebben a Carolina Herrera ruhában. Egyszerre elegáns és szexi, pont ilyen egy tökéletes kis fekete.

Dia

 	Anna Paqiun - 2010  	Anna Paquin aranyszínű, csillogó, Stella McCartney által tervezett ruhájának sokan a csodájára jártak. Nem csoda, hogy abban az évben őt választották meg a legjobban öltözött színésznőnek.

Anna Paqiun - 2010

Anna Paquin aranyszínű, csillogó, Stella McCartney által tervezett ruhájának sokan a csodájára jártak. Nem csoda, hogy abban az évben őt választották meg a legjobban öltözött színésznőnek.

Dia

 	Taylor Swift - 2014  	A countryhercegnő Taylor Swift a 2014-es Golden Globe-gálán kápráztatott el mindenkit ebben a rózsaszín-fekete, Carolina Herrera által megálmodott darabban.

Taylor Swift - 2014

A countryhercegnő Taylor Swift a 2014-es Golden Globe-gálán kápráztatott el mindenkit ebben a rózsaszín-fekete, Carolina Herrera által megálmodott darabban.

Ezt is szeretjük
Fotó: