A 2013-as Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai
Az idei Golden Globe-gála is bővelkedett a szebbnél szebb ruhákban.

Dia

 	Jennifer Lopez  	Lélegzetelállítóan szép volt Jennifer Lopez a Zuhair Murad kreációjában. A testszínű anyagon ezüst hímzés és apró flitterek és strasszkövek láthatók. Távolról úgy tűnik, a díva testét csak ezek az ékkövek takarják.  	Kapcsolódó cikk: 	Jennifer Lopez kendőzetlenül mutatta meg bájait »

Jennifer Lopez

Lélegzetelállítóan szép volt Jennifer Lopez a Zuhair Murad kreációjában. A testszínű anyagon ezüst hímzés és apró flitterek és strasszkövek láthatók. Távolról úgy tűnik, a díva testét csak ezek az ékkövek takarják.

Kapcsolódó cikk:
Jennifer Lopez kendőzetlenül mutatta meg bájait »

Dia

 	Salma Hayek  	Salma Hayek most sem hazudtolta meg önmagát, jószerével mellbedobással győzött a mezőnyben, pedig őt nem is jelölték díjra a Golden Globe-on. A 46 éves színésznő dekoltázsáról azonban senki nem tudta levenni a szemét.  	Kapcsolódó cikk: 	Salma Hayek dekoltázsa mindent vitt »

Salma Hayek

Salma Hayek most sem hazudtolta meg önmagát, jószerével mellbedobással győzött a mezőnyben, pedig őt nem is jelölték díjra a Golden Globe-on. A 46 éves színésznő dekoltázsáról azonban senki nem tudta levenni a szemét.

Kapcsolódó cikk:
Salma Hayek dekoltázsa mindent vitt »

Dia

	Eva Longoria	A 37 éves színésznő egy Emilio Pucci kreációban mutatta meg tökéletes alakját. A ruha jószerével semmit sem bízott a véletlenre.	 

Eva Longoria

A 37 éves színésznő egy Emilio Pucci kreációban mutatta meg tökéletes alakját. A ruha jószerével semmit sem bízott a véletlenre.
 

Dia

	Halle Berry	A 46 éves színésznő talán Angelina Jolie Oscar-gálás lábvillantását irigyelte meg, amikor egy hasonló szabású Atelier Versace ruhát választott. A magasan felhasított ruha szabadon hagyta formás lábait.

Halle Berry

A 46 éves színésznő talán Angelina Jolie Oscar-gálás lábvillantását irigyelte meg, amikor egy hasonló szabású Atelier Versace ruhát választott. A magasan felhasított ruha szabadon hagyta formás lábait.

Dia

 	Kate Hudson  	A 33 éves színésznő mint díjátadó jelent meg a gálán. Fekete, mélyen kivágott ruhájához már nem is kellett nyakláncot felvennie, hiszen az Alexander McQueen kreáció nyaka elég díszes volt anélkül is.

Kate Hudson

A 33 éves színésznő mint díjátadó jelent meg a gálán. Fekete, mélyen kivágott ruhájához már nem is kellett nyakláncot felvennie, hiszen az Alexander McQueen kreáció nyaka elég díszes volt anélkül is.

Dia

	Anne Hathaway	Az est fő esélyesének tartott 30 éves színésznő a Nyomorultakban Fantine-t alakította. A szerep kedvéért 15 kilótól szabadult meg, így vékonyka alakjához egy testet követő Chanel ruhát választott.

Anne Hathaway

Az est fő esélyesének tartott 30 éves színésznő a Nyomorultakban Fantine-t alakította. A szerep kedvéért 15 kilótól szabadult meg, így vékonyka alakjához egy testet követő Chanel ruhát választott.

Dia

	Nicole Kidman	A színésznő Alexander McQueen egyik kreációját választotta. A mell alatt egy csipkeberakás tette még szexisebbé az összhatást.

Nicole Kidman

A színésznő Alexander McQueen egyik kreációját választotta. A mell alatt egy csipkeberakás tette még szexisebbé az összhatást.

Dia

	Jennifer Lawrence	A 22 éves tehetséget sokan támadják Hollywoodban gömbölyded idomai miatt. Ám Christian Dior ruhájában mesésen fest, egyáltalán nem látszik rajta, hogy bármiféle súlyproblémája lenne.

Jennifer Lawrence

A 22 éves tehetséget sokan támadják Hollywoodban gömbölyded idomai miatt. Ám Christian Dior ruhájában mesésen fest, egyáltalán nem látszik rajta, hogy bármiféle súlyproblémája lenne.

Dia

	Amy Adams	A színésznő egy testszínű, sellő fazonú ruhát választott a díjkiosztóra, ahol a legjobb mellékszereplőnek járó szobrocskáért versengett. Ám kikapott a Nyomorultak sztárjától, Anne Hathawaytől.	 

Amy Adams

A színésznő egy testszínű, sellő fazonú ruhát választott a díjkiosztóra, ahol a legjobb mellékszereplőnek járó szobrocskáért versengett. Ám kikapott a Nyomorultak sztárjától, Anne Hathawaytől.
 

Dia

	Lucy Liu	A 44 éves színésznő igazán királylányosan nézett ki a Carolina Herrera-ruhában.

Lucy Liu

A 44 éves színésznő igazán királylányosan nézett ki a Carolina Herrera-ruhában.

Dia

	Claire Danes	A színésznő egy korallszínű ruhát választott a bevonulásra. Alakján egyáltalán nem látszik, hogy mindössze egy hónapja szült, a Atelier Versace kreáció tökéletesen áll rajta.	 

Claire Danes

A színésznő egy korallszínű ruhát választott a bevonulásra. Alakján egyáltalán nem látszik, hogy mindössze egy hónapja szült, a Atelier Versace kreáció tökéletesen áll rajta.
 

Dia

	Jessica Chastain	A legjobb női főszereplőnek járó díjat vehette át a színésznő, melyhez egy mentaszínű, mélyen dekoltált Calvin Klein ruhát választott.

Jessica Chastain

A legjobb női főszereplőnek járó díjat vehette át a színésznő, melyhez egy mentaszínű, mélyen dekoltált Calvin Klein ruhát választott.

Dia

	Helena Bonham Carter	Tim Burton 46 éves felesége ezúttal sem hazudtolta meg magát. Míg mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni, addig a színésznő haja egy szénakazalra hasonlított, Dolce & Gabbana ruhája pedig esetlenül lógott rajta.

Helena Bonham Carter

Tim Burton 46 éves felesége ezúttal sem hazudtolta meg magát. Míg mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni, addig a színésznő haja egy szénakazalra hasonlított, Dolce & Gabbana ruhája pedig esetlenül lógott rajta.

Dia

	Emily Blunt	Emily Blunt nem bízta az ékszerekre a ragyogást, arany ruhájában uralta a vörös szőnyeget. Bár a mell alatt háromszög alakban kivillant hibátlan bőre, ezzel a rafinált megoldással még mindig az egyik legszolidabb jelenlévő volt.	 

Emily Blunt

Emily Blunt nem bízta az ékszerekre a ragyogást, arany ruhájában uralta a vörös szőnyeget. Bár a mell alatt háromszög alakban kivillant hibátlan bőre, ezzel a rafinált megoldással még mindig az egyik legszolidabb jelenlévő volt.
 

Dia

	Isla Fisher	A komika igazán csillogó jelenség volt a vörös szőnyegen Reem Acra kreációjában.

Isla Fisher

A komika igazán csillogó jelenség volt a vörös szőnyegen Reem Acra kreációjában.

Ezt is szeretjük
Fotó: