A 2016-os Golden Globe-gála legmerészebb ruhái
A sztárok combig felsliccelt, köldökig kivágott, bájaikat alig takaró ruhákban érkeztek a gálára.

Dia

 	Kirsten Dunst 	Köldökig kivágott, fekete Valentino ruhájában Kirsten Dunst úgy fest, mintha a görög mitológia egyik alvilági istennője lenne. Meglepő, hogy néhány éve még a Jumanji copfos kislányaként emlegettük!

Kirsten Dunst

Köldökig kivágott, fekete Valentino ruhájában Kirsten Dunst úgy fest, mintha a görög mitológia egyik alvilági istennője lenne. Meglepő, hogy néhány éve még a Jumanji copfos kislányaként emlegettük!

Dia

 	Felicity Huffman 	A Született feleségek Lynette Scavóját alakító Huffman mindenkit meglepett új hajszínével. Az általában platinaszőke hajjal hódító színésznőt még sorozatbeli partnere, Eva Longoria is nehezen ismerte fel.

Felicity Huffman

A Született feleségek Lynette Scavóját alakító Huffman mindenkit meglepett új hajszínével. Az általában platinaszőke hajjal hódító színésznőt még sorozatbeli partnere, Eva Longoria is nehezen ismerte fel.

Dia

 	Kate Hudson 	A szőke szépség egy igazán sokat mutató Michael Kors kreációban lépett a vörös szőnyegre. Nincs is takargatnivalója, az alakja tökéletes.

Kate Hudson

A szőke szépség egy igazán sokat mutató Michael Kors kreációban lépett a vörös szőnyegre. Nincs is takargatnivalója, az alakja tökéletes.

Dia

 	Katy Perry 	Kevesen tudnák felidézni, hogy az énekesnő milyen ruhában érkezett a gálára, majd' kibuggyanó mellei minden figyelmet elvontak a teste többi részéről.

Katy Perry

Kevesen tudnák felidézni, hogy az énekesnő milyen ruhában érkezett a gálára, majd' kibuggyanó mellei minden figyelmet elvontak a teste többi részéről.

Dia

 	Olivia Wilde 	Ki hinné el róla, hogy egy egyéves kisfiú anyukája? Olivia Wilde eszméletlenül szexi volt ebben a mélyen dekoltált, burgundivörös Michael Kors ruhában.

Olivia Wilde

Ki hinné el róla, hogy egy egyéves kisfiú anyukája? Olivia Wilde eszméletlenül szexi volt ebben a mélyen dekoltált, burgundivörös Michael Kors ruhában.

Dia

 	Rosie Huntington-Whiteley 	A modell-színésznő egy aranyszínű Chanel ruhában érkezett a gálára. Kiegészítője ellopta a show-t a gyönyörű estélyitől, ugyanis mindenki a híresség gyűrűsujján viselt gyémántgyűrűre figyelt.

Rosie Huntington-Whiteley

A modell-színésznő egy aranyszínű Chanel ruhában érkezett a gálára. Kiegészítője ellopta a show-t a gyönyörű estélyitől, ugyanis mindenki a híresség gyűrűsujján viselt gyémántgyűrűre figyelt.

Dia

 	Julianne Moore 	A dögös színésznő a divattervező Tom Forddal érkezett a gálára. Összekötve a kellemest a hasznossal, magára is öltötte a férfi csillogó, testhezálló kreációját.

Julianne Moore

A dögös színésznő a divattervező Tom Forddal érkezett a gálára. Összekötve a kellemest a hasznossal, magára is öltötte a férfi csillogó, testhezálló kreációját.

Dia

 	Helen Mirren 	A 70 éves színésznő még mindig igazán dögös! Ez a mélyen kivágott fekete ruha az átlátszó betéttel csillagos ötös választás.

Helen Mirren

A 70 éves színésznő még mindig igazán dögös! Ez a mélyen kivágott fekete ruha az átlátszó betéttel csillagos ötös választás.

Dia

 	Emilia Clarke 	A Trónok harca Daenerysét alakító színésznő a vörös szőnyegen sem hazudtolta meg magát - áttetsző fekete ruhájában úgy fest, mint egy igazi királynő.

Emilia Clarke

A Trónok harca Daenerysét alakító színésznő a vörös szőnyegen sem hazudtolta meg magát - áttetsző fekete ruhájában úgy fest, mint egy igazi királynő.

Dia

 	Natalie Dormer 	A Trónok harca és Az éhezők viadala sztárja áttetsző, tűzpiros ruhában lépett a vörös szőnyegre. Káprázatosan festett a kivágott estélyiben.

Natalie Dormer

A Trónok harca és Az éhezők viadala sztárja áttetsző, tűzpiros ruhában lépett a vörös szőnyegre. Káprázatosan festett a kivágott estélyiben.

Dia

 	Jada Pinkett Smith 	Will Smith felesége most sem hazudtolta meg önmagát. Versace ruhája oldalt és hátul is teljesen fel volt sliccelve, így sokat mutatott a színésznőből a gyönyörű zöld estélyi.

Jada Pinkett Smith

Will Smith felesége most sem hazudtolta meg önmagát. Versace ruhája oldalt és hátul is teljesen fel volt sliccelve, így sokat mutatott a színésznőből a gyönyörű zöld estélyi.

Dia

 	Joanne Froggatt 	Főkötő és cselédruha nélkül sokan rá sem ismernek a Downton Abbey Annáját alakító színésznőre. Az est egyik legmélyebben kivágott Reem Acra estélyi ruháját viselte.

Joanne Froggatt

Főkötő és cselédruha nélkül sokan rá sem ismernek a Downton Abbey Annáját alakító színésznőre. Az est egyik legmélyebben kivágott Reem Acra estélyi ruháját viselte.

Ezt is szeretjük
Fotó: