Forgatás közben összeesett, majd meghalt a 35 éves színész - Három órán át küzdöttek Godfrey Gao életéért
Godfrey Gao életéért hiába küzdöttek az orvosok, már nem tudtak rajta segíteni.

godfrey-gao-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt a WWD híroldal ma délelőtt, Godfrey Gao tajvani-kanadai színész és modell 35 évesen életét vesztette.

Godfrey Gao forgatás közben esett össze, majd hunyt el

A fiatal sztár egy kínai játékos vetélkedőshow-t, a Chase Met forgatta Sanghajban. A műsor hasonló, mint amilyen hazánkban volt a Ninja Warrior, elsősorban fizikai feladatokat kell elvégeznie a benne lévő szereplőknek. A színész éppen egy kihívást teljesített volna, ám egyik pillanatról a másikra rosszul lett, majd összeesett, közölte a híroldallal Gao menedzsmentje, a Jetstar. Szívrohamot kapott.

- November 27-én, a kora reggeli órákban a mi szeretett Godfrey-ünk összeesett forgatás közben. Sajnos az elkövetkezendő három órában az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék őt, de végül itt hagyott bennünket. Mindannyiunk sokkos és szomorú állapotban van, még most is lehetetlenség ennek tényét elfogadni - állt a menedzsment közleményében.

A Jetstar kérte, hogy a sajtó tartsa tiszteletben a színész gyászoló családját. A Chase Me alkotói is sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt.

Godfrey Gao hivatalos Instagram-oldalát elárasztották a részvétnyilvánítások, többen kifejezték, hogy még most sem tudják elhinni a történteket.

A színész 1984 szeptemberében látta meg a napvilágot Tajvanon. Gyerekként költözött családjával Kanadába, a Capilano Egyetem tanulója volt. Karrierje alatt a színészet mellett modellkedett is, ő volt a Louis Vuitton legelső ázsiai modellje, a divatcég egyik 2011-es kampányában működött közre. Kínában nagy sztárnak számított, több ázsiai sorozatban is feltűnt, de a legtöbben a 2013-as A végzet ereklyéi: Csontváros című amerikai filmből ismerhetik. Az utóbbi években kínai mozifilmekben szerepelt, de ezek az alkotások nem jelentek meg a nemzetközi piacon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük