Emlékszel rá? 55 évesen is igézően szép Glynis Barber
Glynis Barber a népszerű Dempsey és Makepeace krimisorozatban alakította a csinos rendőrnőt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sorozatokat jó érzékkel általában úgy rakják össze, hogy legyen bennük legalább egy páros, akikért végig lehet izgulni - vagy azon, nehogy összejöjjenek, vagy éppen a fordítottján.

A kilencvenes években a sci-fi rajongó hölgyek például minden alkalommal azt várták az X-akták adásai alatt, mikor esik már egymásnak Mulder és Scully. Egy évtizeddel korábban pedig Dempsey és Makepeace tartották izgalomban a kanapék közönségét.

A valóságban is összejöttek

Nos, amint azt bizonyára a legtöbben tudják, az X-akták FBI-ügynökei végül csak egymásba gabalyodtak a képernyőn - Dempsey-ék viszont nem. A valóságban azonban pont fordítva történt: míg Gillian Anderson és David Duchovny megmaradtak kollégának, addig Michael Brandon bizony beleszeretett a bájos Glynis Barberbe - olyannyira, hogy 1989-ben össze is házasodtak.

Ráadásul a sztárpár azóta is együtt van, a rajongók nagy örömére, akik még mindig szívesen hallanak a szimpatikus színészekről.

A pasiknak pedig külön öröm, hogy a dél-afrikai születésű brit színésznő 55 évesen is ugyanolyan bombázó, mint volt 1985-ben, a sorozat forgatásakor. Karcsúságát még mindig őrzi, mosolya pedig egyenesen elbűvölő. Nem csoda, ha annak idején a tíz évvel idősebb amerikai színész sem tudott neki ellenállni.

Még mindig lobog a szerelmük

Pedig eleinte úgy tűnt, ki nem állhatják egymást. Barber még mindig emlékszik az első alkalomra, amikor találkoztak.

- Michael egészen hangos volt, ordítozott. Akkoriban volt egy barátom, amikor hazamentem, rögtön mondtam is neki, hogy a pasi egy rémálom, nem is tudom, hogyan fogunk tudni együtt dolgozni - mesélte az OK magazinnak.

Azt is elárulta, bár többször is úgy érezték, jobb lenne, ha szakítanának, ám végül mégis belátták, túlságosan szeretik egymást.

- Mindig is hullámhegyekkel és -völgyekkel tarkított, szenvedélyes kapcsolat volt köztünk. Az ember azt hinné, húsz év alatt ez csillapodott, de az igazság az, hogy nem nagyon. Ám ki tudja, talán éppen az a házasságunk titka, hogy sosem válik unalmassá - osztotta meg gondolatait a sztár.

Egyébként mindketten folyamatosan forgatnak: Glynis Barber legutóbb az EastEnders sorozatban vendégszerepelt, párja pedig egyebek közt a Dr. Csont egyik epizódjában bukkant fel. Házasságukban egy fiuk született, Alexander már 18 éves.

Ezt is szeretjük