Emlékszel Glenn Close-ra? 76 évesen így néz ki a népszerű színésznő

Glenn Close vidáman tündököl friss képein, a színésznő rengeteget változott az évek során.

glenn-close-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Glenn Close népszerű színésznő, akit olyan ikonikus filmekben láthattak a nézők, mint A nagy borzongás, az Őstehetség, a Végzetes vonzerő, a Veszedelmes viszonyok vagy éppen a Vidéki ballada az amerikai álomról.

Ami a magánéletét illeti, a John Starke-kal való kapcsolatából 1988. április 26-án született meg egyetlen gyermeke, Annie Maude Starke. 1991-ben véget ért a szerelmük. 2006 februárjában házasodott össze David Evans Shaw-val, kapcsolatuk 2015-ben zátonyra futott.

Glenn Close így néz ki most

A színésznő 2022 októberében egy neves gálán vett részt Los Angelesben, amelyet a kaliforniai Akadémiai Múzeumban rendeztek meg. Erre az alkalomra egy elegáns, ébenfekete estélyit vett fel, amelyben csak úgy ragyogott. Az idén márciusban 76. szülinapját ünneplő sztár jó pár évet letagadhatna a korából, frissnek és fiatalosnak néz ki.

glenn-close-c
Fotó: Getty Images Hungary/Frazer Harrison

2022-ben a Teherán című sorozatban láthatták a nézők, illetve még a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban című sorozatban is feltűnt egy epizód erejéig.

2022 májusában a Glamournak adott interjújában elmondta, hogy nagy árat kellett fizetnie a gyermeke születésekor, amely a karrierjét is nagyban érintette.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A fő áldozatot az jelentette, hogy hat hét után el kellett válnom a gyermekemtől, mert a hetedik héten Franciaországba repültünk, hogy forgassuk a Veszélyes kapcsolatokat. Ez egy nagy őrültség volt. A magam nevében úgy érzem, hogy ha egyszer szültél, nőként a másik feled mindig a gyermekeddel lesz. És ha dolgozó szülő vagy, mindig úgy fogod majd érezni, hogy elszakadsz tőle, ezért megpróbálod fenntartani az egyensúlyt. Amikor Annie körülbelül hároméves volt, egy nap odajött hozzám, és azt mondta: „Akarlak. Csak téged akarlak.”

Glenn Close igyekezett a karrierjére összpontosítani, miközben a gyermeke mellett is helyt kellett állnia, amely sokszor nem volt könnyű.

glenn-close-kep4
Fotó: Getty Images Hungary/Roy Rochlin

- Pontosan tudtam, mire gondol, mert akkoriban még ha otthon voltam, akkor is el voltam foglalva. A gyerekek pedig csak arra vágynak, hogy ott legyenek nekik a szüleik. Az elmúlt évek során nagyon sokat tanultam arról, hogy milyen fontos az, hogy ott legyek mellette. Csakis ott.

A 34 éves Annie nagyon büszke édesanyjára, sokszor kíséri el a nagyobb rendezvényekre. Ő is színészettel foglalkozik, ebben találta meg igazán önmagát. 

Victoria Principal így néz ki most

Victoria Principal a Dallas című sorozattal vált egy csapásra világsztárrá, 2001-ben vonult vissza végleg a színészettől annak érdekében, hogy a kozmetikai termékeket forgalmazó vállalatával és az állataival foglalkozzon.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük