Emlékszel Glenn Close-ra? 76 évesen így néz ki a népszerű színésznő

Glenn Close vidáman tündököl friss képein, a színésznő rengeteget változott az évek során.

Glenn Close így néz ki most
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Glenn Close népszerű színésznő, akit olyan ikonikus filmekben láthattak a nézők, mint A nagy borzongás, az Őstehetség, a Végzetes vonzerő, a Veszedelmes viszonyok vagy éppen a Vidéki ballada az amerikai álomról.

Ami a magánéletét illeti, a John Starke-kal való kapcsolatából 1988. április 26-án született meg egyetlen gyermeke, Annie Maude Starke. 1991-ben véget ért a szerelmük. 2006 februárjában házasodott össze David Evans Shaw-val, kapcsolatuk 2015-ben zátonyra futott.

Glenn Close így néz ki most

A színésznő 2022 októberében egy neves gálán vett részt Los Angelesben, amelyet a kaliforniai Akadémiai Múzeumban rendeztek meg. Erre az alkalomra egy elegáns, ébenfekete estélyit vett fel, amelyben csak úgy ragyogott. Az idén márciusban 76. szülinapját ünneplő sztár jó pár évet letagadhatna a korából, frissnek és fiatalosnak néz ki.

glenn-close-c
Fotó: Getty Images Hungary/Frazer Harrison

2022-ben a Teherán című sorozatban láthatták a nézők, illetve még a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban című sorozatban is feltűnt egy epizód erejéig.

2022 májusában a Glamournak adott interjújában elmondta, hogy nagy árat kellett fizetnie a gyermeke születésekor, amely a karrierjét is nagyban érintette.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- A fő áldozatot az jelentette, hogy hat hét után el kellett válnom a gyermekemtől, mert a hetedik héten Franciaországba repültünk, hogy forgassuk a Veszélyes kapcsolatokat. Ez egy nagy őrültség volt. A magam nevében úgy érzem, hogy ha egyszer szültél, nőként a másik feled mindig a gyermekeddel lesz. És ha dolgozó szülő vagy, mindig úgy fogod majd érezni, hogy elszakadsz tőle, ezért megpróbálod fenntartani az egyensúlyt. Amikor Annie körülbelül hároméves volt, egy nap odajött hozzám, és azt mondta: „Akarlak. Csak téged akarlak.”

Glenn Close igyekezett a karrierjére összpontosítani, miközben a gyermeke mellett is helyt kellett állnia, amely sokszor nem volt könnyű.

glenn-close-kep4
Fotó: Getty Images Hungary/Roy Rochlin

- Pontosan tudtam, mire gondol, mert akkoriban még ha otthon voltam, akkor is el voltam foglalva. A gyerekek pedig csak arra vágynak, hogy ott legyenek nekik a szüleik. Az elmúlt évek során nagyon sokat tanultam arról, hogy milyen fontos az, hogy ott legyek mellette. Csakis ott.

A 34 éves Annie nagyon büszke édesanyjára, sokszor kíséri el a nagyobb rendezvényekre. Ő is színészettel foglalkozik, ebben találta meg igazán önmagát. 

Victoria Principal így néz ki most

Victoria Principal a Dallas című sorozattal vált egy csapásra világsztárrá, 2001-ben vonult vissza végleg a színészettől annak érdekében, hogy a kozmetikai termékeket forgalmazó vállalatával és az állataival foglalkozzon.

A Dallas Pamelája nagyon megváltozott 72 éves korára: Victoria Principal tagadja a plasztikát

Victoria Principalt többször meggyanúsították plasztikával, de a színésznő mindig tagadott.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük