Igazán dögös a világ legjobban fizetett modellje, Gisele Bündchen
Sikeres és mesésen gazdag, a brazil bombázó azonban fáradhatatlanul munkálkodik a világ megmentésén is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Legyen szó akár a Föld éhezőinek megsegítéséről, akár az amazonasi esőerdők védelméről, Gisele Bündchen nem sajnál a szépségével megkeresett milliókból tetemes összegeket áldozni karitatív célokra.

Tökéletes alakja mindenkit elkápráztat

A jótékony szupermodell 1980. július 20-án Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen néven látta meg a napvilágot a brazil Horizontina városában.

A sovány, nyakigláb kamasz eredetileg profi röplabdajátékosnak készült, 13 éves korában azonban egy modelltanfolyam megváltoztatta az életét.

A következő évben egy Sao Paulóba szervezett osztálykiránduláson a tini épp egy bevásárlóközpontban nézelődött, amikor – akárcsak a mesékben – egy modellügynökség embere felfedezte és nyomban be is nevezte egy országos modellversenyre.

Az iskolapadból a new yorki kifutókra

16 évesen a hosszúcombú szépség New Yorkban találta magát, ahol a divatvilág egyik legfontosabb eseményén, a divathéten debütált. Modellkarrierje innentől kezdve üstökösként ívelt felfelé, és még nem töltötte be a húszat, amikor a Vogue címlapján az egész világ megcsodálhatta tökéletes alakját.

Az izgató szépségért a legnevesebb divatházak kapkodnak, és maga Claudia Schiffer nyilatkozta róla, hogy bár szupermodellek többé nem léteznek, az új generációból Gisele az egyetlen, aki méltó lehetne erre a megtisztelő címre.

A szuperszexi sztár a világ legjobban fizetett topmodellje, 16. a leggazdagabb nők listáján, és több magazin címlapján szerepelt, mint a szupermodellek közül bárki. Ennek ellenére a hölgyek többsége bizonyára azért irigyli a legjobban, mert évekig Leonardo DiCaprio kedvese volt, és rebesgették, hogy a szívtipró el akarja venni feleségül.

Románcuk azóta Leo hibájából véget ért, és a brazil szépség most új barátja, a sportoló Tom Brady oldalán él teljes boldogságban.

Ezt is szeretjük