Forró popsi és izzó cicik, levetkőzött Gisele Bündchen
Szexi fotókkal
Dögös teste és csábos idomai láttán minden pasi vérnyomása tutira felmegy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gisele Bündchen legújabb fotósorozata tutira minden pasi fantáziáját beindítja, a gyönyörű brazil szupermodell teste ugyanis hibátlan és bikavadító.

Gisele még mindig elképesztően szexi és vonzó

Habár a teljes meztelenséget ezúttal sem vállalta be, azért megvillant ezt-azt, mi szem szájnak ingere, feszes popsijáról ismeretlen kezek tépkedték-szaggatták le a nadrágot, nem beszélve a melltartóról, amitől szintén megszabadult néhány kép erejéig.

Hosszú combjait és pajzán tekintetét látva borítékolható, hogy sokan örülnek majd ezeknek a fotóknak, amelyekkel a V magazin ajándékozta meg a nyár közepén olvasóit.

A 27 éves szupermodellnek van mit a tejbe aprítania, ugyanis a Forbes szerint ő a világ legjobban fizetett modellje, nem beszélve arról, hogy a szórakoztatóipar 16. legggazdagabb hölgyét is személyében tisztelhetjük. Éves bevétele a becslések szerint tavaly 33 millió dollárra, idén pedig 35 millió dollárra rúg, amely tovább gyarapítja mintegy 150 milliós összvagyonát.

Elítélte a pápa véleményét is

Gisele természetesen keményen megdolgozott a sikerért és hírnévért, 20 márkának volt a hivatalos arca világszerte, és pályafutása során 500 címlapon szerepelt.

2005-ben pedig őt is felsorolták azon indokok között, amiért New Yorkot imádhatjuk, a 123 tételből álló lista 43. helyén ő szerepelt.

Bündchen bátran szembeszállt XVI. Benedek pápával, amikor az egyházfő Brazilíába utazott és elítélte az óvszerhasználatot.

- Az óvszerhasználat tiltása nevetséges, gondoljunk csak azokra a betegségekre, amelyeket nélkülük könnyedén összeszedhetünk. Hogyan akarják elérni azt, hogy ne legyenek abortuszok, hogyha közben az óvszerek használatát is megtiltják? Ez lehetetlen, sajnálom – kommentálta a pápa szavait a modell.

Ezt is szeretjük