"Életem szerelme, te újra és újra lenyűgözöl" Így vallotta meg érzéseit Tom Brady feleségének
Tom Brady a Facebookon vallott szerelmet Gisele Bündchennek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gisele Bündchen nemrégiben bejelentette, hogy visszavonul az aktív modellkedéstől, és valóban: a Sao Paoló-i divathét egyik szerdai show-ján, a Colcci tavaszi-nyári divatbemutatóján lépett utoljára a kifutóra.

- Hálás vagyok, hogy 14 éves koromban megadatott nekem a lehetőség, hogy erre az útra lépjek. Ma, a szakmában eltöltött 20 év után úgy érzem, kiváltság, hogy úgy dönthettem, utoljára lépek a kifutóra, természetesen más területeken továbbra is aktívan dolgozom - írta döntéséről az Instagramján.

Érzelmes vallomás a férjétől

A 34 éves brazil szupermodell búcsúját egyebek közt férje, Tom Brady is végignézte a közönség soraiból - majd egy érzelmes üzenetben mondott neki köszönetet a Facebook-oldalán.

- Gratulálok, Életem Szerelme. Minden nap inspirálsz, hogy jobb emberré váljak. Büszke vagyok rád és mindarra, amit a kifutón véghezvittél. Soha nem találkoztam még olyan emberrel, aki jobban akarta volna a sikert, és aki ennyire keményen megküzdött volna minden akadállyal, mint te. Újra és újra lenyűgözöl. Senki sem szereti annyira szenvedélyesen az életet, mint te és az igazi szépséged sokkal mélyebbről sugárzik, mint amit a szem felfog. Alig bírom kivárni, hogy megtudjam, mi jön ezután! Szeretlek - írta párjának.

Tom Brady és Gisele Bündchen 2009-ben házasodtak össze, két gyermekük született a kapcsolatukból.

Ezt is szeretjük