Luxus a köbön! Fotókon Gisele Bündchen álomvillája kívül-belül
Nézd meg!
Gisele Bündchen és Tom Brady házára talán már vevő is van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gisele Bündchen szupermodell és férje, Tom Brady még csak néhány hónapja kezdték el árulni Los Angeles-i luxusvillájukat, ám máris úgy tűnik, vevőre akadtak. Ráadásul nem más pengetné ki a potom 50 millió dolláros vételárat, mint Dr. Dre. Persze a híres rappernek - akit eddig is a világ leggazdagabb zenészei között tartottak számon - hamarosan bőven lesz mit a tejbe aprítania, hiszen a legfrissebb hírek szerint az Apple megvásárolja Dr. Dre fejhallgatócégét, a Beats Electronicset, nem kevesebb, mint 3,2 milliárd dollárért.

A gyönyörű természeti környezetben fekvő 1300 négyzetméteres villában egyebek közt hat hálószoba, egy minden igényt kielégítő konyha és egy edzőterem is található. Nézd meg képeken a házat!

Leonardo DiCaprio háza

Talán nem mindenki tudja, de Gisele Bündchen 2000 és 2005 között Leonardo DiCaprio barátnője volt - hiába, a színész mindig is szerette a szép nőket, no meg a luxust. Ez utóbbiről árulkodik otthona is, amit talán vigaszdíjként, a 2014-es Oscar-gála után vásárolt - mint ismeretes, bár jelölték a díjra, végül nem ő vihette haza az aranyszobrot. Nézd meg, milyen házat vett magának!

Ezt is szeretjük