A Girls Aloud együttes tagjai fűzőben vadítják a pasikat
Akármiben riszálják magukat, a britek üdvöskéi gondoskodnak fellépéseiken a forró hangulatról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szuperszexi lánybandából lassan annyi van, hogy senki nem győzi őket számolni, így még a slágergyáros Girls Aloud dögös tagjainak is alaposan ki kell tenniük magukért, ha fel akarják venni a versenyt a nyomukban lihegő konkurenciával.

Sportos cicababák

Az öt bombázó pedig semmit nem bíz a véletlenre: színpadi kelléktárukat nézve az ember azt gondolná, a Moulin Rouge revütáncosnőinek öltözőjébe csöppent.

Egy-egy turné során a lányok tonnányi műszempillát, hajlakkot, neccharisnyát, szemfestéket és műkörmöt használnak el, hogy a szexi kosztümöket és életveszélyesen magas sarkú cipellőket ne is említsük.

Pajzán tornászlányok és vadító dominák

Cheryl, Nadine, Sarah, Nicola és Kimberley elárulták, mint minden nő, ők is imádnak különféle szexi kosztümökbe bújni, de a koncertek előtti nyolcórás készülődés, majd a show alatti számtalan átöltözés rettenetesen kifárasztja őket. A nap nagy részét ezért többnyire kényelmes farmerben és pólóban töltik, estére azonban lélegzetelállítóan dögös szexbombákká változnak. Színpadi jelmezeik a lehető legváltozatosabbak, abban azonban megegyeznek, hogy többnyire testhezállóak, feltűnőek, és alig-alig takarnak valamit formás domborulataikból.

A látványos show forgatókönyvéhez igazodva a lányok hol neonszínű, falatnyi tornadresszben és lábszármelegítőben, hol dominás fűző-csizma kombinációban, hol szupermini, csillámló semmiségben lejtenek a férfiközönség fantáziáját felkorbácsoló, érzéki táncot.

Az extraszűk, mindent megmutató kosztümökben domborító pophercegnőket nézve nehéz elhinni, hogy a lányok a koncertek előtt csokievéssel próbálják legyőzni idegességüket.

Irigylésre méltó alakjukon mindenesetre nyoma sem látszik a rendszeres nassolásnak, bár az is igaz, hogy kétórás fellépéseiken bizonyára lemozogják a fölösleges kalóriákat.

Ezt is szeretjük