Az X-akták sztárja szakított kollégájával - Gillian Anderson kapcsolata ezért ért véget
Gillian Anderson és Peter Morgan négy év után szakítottak.

gillian-anderson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gillian Andersont nem kell bemutatni az X-akták rajongóinak, az Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő legutóbb A korona negyedik évadában alakította Margaret Thatchert.

A Netflixen futó széria azért is volt különleges a számára, ugyanis együtt dolgozhatott párjával, Peter Morgannel, ám a The Daily Mail megtudta, hogy szakítottak egymással.

Gillian Anderson négy év után ezért szakított

Baz Bamigboye, Anglia egyik neves újságírója a brit lapnak írt esszéjében fedte fel, hogy a sztárpár szakított egymással négy év után, bár személyesen is felkereste őket, egyikőjük sem akarta kommentálni a híreszteléseket.

GettyImages-1197737779
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

- Mindig támogatták egymás karrierjét. Morgan gyakran részt vett Anderson színházi premierein, és a londoni, illetve a Los Angeles-i díjátadókon is együtt jelentek meg általában, de azt hallottam, hogy a kapcsolatuk véget ért - írta.

A férfi a forrásaiból úgy tudja, hogy Andersonnak és Morgannek is rengeteg munkája volt, emellett mind a kettőjüknek vannak gyermekeik előző kapcsolataikból, és a családi logisztikát sem tudták kellőképpen megoldani, ennek ellenére békében váltak el, és jó barátok maradtak.

GettyImages-1187461395
Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

2020 januárjában Anderson úgy nyilatkozott a Timesnak a kapcsolatáról, ha összeköltözne forgatókönyvíró párjával, nagy eséllyel szakítanának, sokkal jobban tetszik neki, hogy külön élnek egymástól. Ez a kijelentése már elég árulkodó volt egyeseknek, hiszen akik komoly kapcsolatban élnek, egy idő után szívesen összeköltöznek a másikkal, ráadásul a közös életüket is könnyebben tudják szervezni így. Ennek ellenére akkor hozzátette, hogy a különélés nagyon jól bejött nekik.

- Nagyon jól működik köztünk ez a rendszer, és különleges pillanatnak élem meg mindig, amikor találkozunk. (...) Mi döntjük el, mikor akarunk együtt lenni. Semmi nem köt össze bennünket olyan szinten, hogy ha véletlen szakítanánk, akkor attól kéne félnünk, mi lesz a közös házunkkal? - magyarázta akkor.

Sztárok, akik házasságban éltek

Képes összeállításunkban olyan híres exeket mutatunk, akikről nagy eséllyel már elfeledkeztél, hogy házasok is voltak.

Ezt is szeretjük