Gillian Anderson pár hete szakított: volt párja már össze is költözött egyik legjobb barátnőjével
Gillian Andersont teljesen ledöbbentette, hogy Peter Morgan már össze is költözött a barátnőjével.

gillian anderson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December közepén adtunk hírt arról, hogy Gillian Anderson, az X-Akták és A korona imádott színésznője és párja, Peter Morgan négy év után szakítottak egymással.

Akkor a Daily Mail úgy tudta, hogy azért lett vége a kapcsolatuknak, mert mind a kettőjüknek rengeteg munkája akadt, illetve az előző kapcsolataikból született gyermekek miatt nehéz volt megoldaniuk a családi logisztikát, így végül a különválás mellett döntöttek. A brit lap közölte, a szakítás után nem is olyan sok idővel Peter Morgan továbblépett, ám nem is akárkivel.

Gillian Anderson egyik legjobb barátnőjével költözött össze Peter Morgan

Gillian Anderson és Jemima Goldsmith filmproducer évek óta szoros barátságot ápolnak egymással, azonban nem biztos, hogy a viszonyuk a jövőre nézve ugyanolyan szép lesz, mint a múltban. A 46 esztendős filmproducer az év végén kezdett randizni Anderson volt párjával, Peter Morgannel.

Gillian Anderson és Peter Morgan négy év után szakítottak.
Gillian Anderson és Peter Morgan négy év után szakítottak.
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

- Mind a hárman jó barátok voltak évek óta. Van egy olyan érzésem, hogy Jemima már egy ideje titokban része volt Pete életének, vagy minimum kinézte magának - vallotta be a lapnak egy közeli forrás.

A férfival annyira komollyá fordult a kapcsolatuk, hogy már össze is költöztek. Ez Gillian Andersonnak valószínűleg fájó pont, hiszen a férfi és a színésznő hiába voltak együtt négy évig, sosem bútoroztak össze. A cikkből az is kiderült, a sztárt sokkolta először, hogy volt párja az egyik legjobb barátnőjével jött össze, egyszerre érez magában dühöt és döbbenetet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jemima Goldsmith, bár a magyaroknak nem mond sokat, a brit filmes elitnek évek óta tagja. Régen újságíróként és szerkesztőként dolgozott, majd a 2010-es évektől kezdve producerként dolgozott. Az elmúlt években több férfi elrabolta a szívét. 1995-ben ment hozzá a nála 22 évvel idősebb Imran Khanhoz, aki 2018 óta Pakisztán miniszterelnöke. A krikettjátékosból vált politikussal 2004-ig éltek házasságban.

Gillian Anderson nagyon jó barátságot ápolt éveken át Jemima Goldsmith-szel.
Gillian Anderson nagyon jó barátságot ápolt éveken át Jemima Goldsmith-szel.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

A válásuk után Hugh Grant párja lett, de vele végül 2007-ben szakítottak, békésen váltak el egymástól, Grant sajtósa akkor azt közölte a sajtóval, hogy a színész semmi rosszat nem tud mondani Jemimáról. 2013-ban Katy Perry volt férje, Russell Brand csavarta el a fejét, de egy évvel később szakítottak.

Ő Alain Delon volt felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Alain Delon és volt felesége közös képeit. Napjainkban is jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Ezt is szeretjük