Csak 29 éves volt! Öngyilkos lett az ismert modell
A részletek
Gia Allemand halála mindenkit megdöbbentett, senki sem számított öngyilkosságára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gia Allemand öngyilkos lett hétfőn New Orleans-i otthonában, a népszerű modell és színésznő még csak 29 éves volt.

Az amerikai közvéleményt megrázta a hír, ugyanis közeli ismerősei is úgy tudták, hogy a fiatal nő boldog volt.

Öngyilkos lett

A barna szépség felakasztotta magát, lógó testére sztárkosaras szerelme, Ryan Anderson talált rá. A férfi időben érkezett, a lány még élt, amikor rátalált. Azonnal hívta a mentőket, akik rekordsebességgel értek ki a házhoz.

Kórházba szállították, ahol megerősítették, hogy a modell még él, de az akasztás következtében súlyosan károsodott az agya és a belső szervei, csak a gépek tartották életben. Az orvosok semmilyen reményt nem láttak a felépülésre.

A család egy nehéz döntést hozott, szülei aláírták a papírt, engedélyezve, hogy lányukat lekapcsolják az őt életben tartó gépekről. Hétfő délután megállapították a halál beálltát. A temetésről még nem kapott információt a sajtó.

Nem értik, miért tette

Közeli ismerőseit, családját és párját teljesen váratlanul érte a tragikus történés, elmondásuk szerint Allamand tettének nem volt látványos előzménye.

Sikeresnek bizonyult modellként, színészi karrierje is egyre inkább felfelé ívelt, párkapcsolata harmonikus volt. Keresett bikinimodell volt, de a közönség A nagy Ő című műsor amerikai változatából ismerhette leginkább, melynek két szériájában is szerepelt. A színésznő feltűnt az ABC The Bachelor című sorozatában is.

Ezt is szeretjük