Rémisztő! Bálnává puffasztotta magát Gerard Depardieu
Gerard Depardieu megpróbálkozott már a fogyással, ám a jó boroknak és a finom ételeknek képtelen ellenállni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre kevesebben vannak azok, akik még emlékeznek a szívtipró Gerard Depardieu-re, hiszen a híres francia színész már régóta mackós testalkatra váltott.

Bár a finom ételeket és a jófajta bort sosem vetette meg, fia, a 37 éves Guillaume 2008-as halála után átértékelte az életét, és úgy döntött, ideje még jobban odafigyelnie az egészségére. 2000-ben ugyanis egy szívrohamot követően már megműtötték a ketyegőjét, de akkor még nem vette komolyan a sors figyelmeztetését.

Sok mindent átértékelt

Mindenesetre két éve lefogyott vagy 30 kilót, és állítólag az alkoholszenvedélyét is sikerült leküzdenie - annak ellenére, hogy saját borgazdasága van, és Párizs egyik exkluzív éttermének, a La Fontaine Gallionnak a tulajdonosa.

Persze hogy azóta hányszor kóstolgatta, pusztán muszájból, a Condrieu birtokon termő szőlőből készült zamatos nedűt, azt nem tudni. Mindenesetre annak a bizonyos fogyásnak már nem nagyon látszik az eredménye.

Kövérebb, mint valaha

Legalábbis a 61 éves sztár friss fotóit elnézve nem igazán tűnik fel, hogy bármit is karcsúsodott volna: még mindig ugyanolyan hatalmas a hasa, és a tokája sem lett kisebb.

Ez azonban láthatóan cseppet sem zavarja a producereket, még mindig rengeteg forgatókönyvvel bombázzák, ő pedig ritkán mond nemet. Az Imdb.com szerint jelenleg is több mint 10 filmes projektje van előkészületben vagy éppen forgatás alatt – bár hogy ezekből mennyi lesz értékálló, az majd a mozikban derül ki.

Az utóbbi időben ugyanis egyaránt láthattunk tőle felejthető alkotásokat, mint amilyenek az Asterix-mozik, ugyanakkor a 2006-os Amikor énekes voltam a régi Depardieu-t idézte fel a vásznon.

Azt a zseniális színészt, akit 15-ször jelöltek a Cézar-díjra - legutóbb az említett filmért -, és 1991-ben a Cyrano de Bergerac főszerepének eljátszásáért még az Oscarra is esélyes volt.

Ezt is szeretjük