Felszarvazták! Megcsalta szerelme a népszerű színészt
Gerard Butler kiadta az útját csalfa barátnőjének, majd Caprira utazott, hogy elfelejtse bánatát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt eddig is sejteni lehetett, hogy Gerard Butler nem éppen remetefajta, és egy szakítás után nem szorongatja hetekig a kispárnája csücskét könnyes szemmel, ám ez a gyorsaság még a legnagyobb rajongóit is meglepte.

A szürke szemű sármőrt ugyanis egy szórakozóhelyen kapták le egy barna szépséggel a lesifotósok. A hölgy pedig egyáltalán nem a barátnője, Madalina Ghenea.

Felszarvazták

Ghenea és a 300 sztárja négy nappal ezelőtt szakított. Többen is azt pletykálták, hogy a hűségéről híres férfi lépett félre, ám a napokban megjelent képek tanúsága szerint bizony a 25 éves román fehérneműmodell volt az, aki felszarvazta világhírű kedvesét Marco Borriellóval.

Ezek után már hiába nyilatkozta azt könnyes szemmel, hogy számára Butler az igazi, hiszen a férfi mindent megtett érte, ő maga a megtestesült álom, akire minden nő vágyik, a Csúf igazság sztárját egyáltalán nem tudta már meghatni.

Pedig egy olasz talkshow-ban a modell még emelte is a tétet, és azt mondta, a férfi miatt feladná a karrierjét, és kész arra, hogy gyermekkel ajándékozza meg a színészt.

Nem tudott megbocsátani

Butler azonban nem tudta megbocsátani a nőnek a hűtlenségét, és egy év együttjárás után kiadta az útját. Négy napja egy televíziós show-ban kérdeztek rá a kapcsolatára, ahol is bevallotta, hogy visszakerült a szinglik piacára, ám már nagyon szeretne megállapodni és családot alapítani.

A szakítása után búfelejtőnek elutazott Caprira, ahol egy bárban egy barna szépséggel összebújva kapták le a lesifotósok.

A 43 éves színész és az ismeretlen hölgy ezek után együtt mentek vissza a szállodába, ám azt egyelőre nem lehet tudni, egy szobában kötöttek-e ki.

Ezt is szeretjük