Póló nélkül szexi csak igazán! 40 fölött is őrjítően sármos az ismert színész
Gerard Butlerért megvesznek a nők, nem csoda, hiszen 41 évesen is szívdöglesztő formában van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak férfiak, akiken mintha nem fogna az idő, és akadnak olyan szerencsések is, akik éveik számával egyre sármosabbak lesznek.

A Coriolanus premierjén
Impozáns felsőtestéért megvesznek a nők

A sztárvilágban sincs ez másképp, bár sokan a leghajmeresztőbb eszközöktől sem riadnak vissza, ha fiatalos külsejük megőrzése a tét.

Negyven fölött is szexi

A jóképű Gerard Butler azonban az üdítő kivételek közé tartozik, hiszen a 41 éves skót sármőr még mindig elképesztően vonzó.

Sőt, mi több, póló nélkül, félmeztelenül sem vall szégyent - nem csoda, hogy férfias külsejének és vad szexepíljének sok nő, köztük Jennifer Aniston sem tudott ellenállni.

A két sztárt közös filmjük, a 2010-es Exférj újratöltve kapcsán boronálták össze a lapok, bár ők mindvégig tagadták a viszonyt.

Butlert azonban nem hatja meg a nők rajongása, vidáman éli az agglegények gondtalan életét.

Majdnem jogász lett

A szívtipró egyébként viszonylag későn kezdte karrierjét. Az érettségi után ugyanis jogot tanult, és először ezen a területen helyezkedett el, ám a Trainspotting színpadi változata akkora hatással volt rá, hogy elhatározta, színész lesz.

Londonba utazott, majd alkalmi munkák után elszegődött egy társulathoz, és - milyen a sors - meg is kapta a Trainspotting főszerepét. A filmvásznon 1997-ben tűnt fel először a Botrány a birodalomban című drámában, innentől kezdve egyik szerep követte a másikat.

A szexi sztárnak ma sincs oka panaszra, egyik filmet forgatja a másik után, rajongói az Exférj újratöltve után egy történelmi drámában, a Coriolanusban láthatják viszont.

Ezt is szeretjük