Nem hiszel a szemednek! Íme, Gerard Butler anyaszült meztelenül
Gerard Butler pucér felsőtestétől már elaléltunk néhányszor, most azonban teljesen meztelenül látható a színész.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A téli szünetben minden bizonnyal sokan kölcsönöztek ki DVD-n filmeket, akik azonban a 41 éves Gerard Butler első filmjét választották, alaposan meglepődhettek. Butler ugyanis a Botrány a birodalomban című 1997-es debütáló filmjében anyaszült meztelenül látható.

Habár Hollywoodban rengeteg jóképű szívtipró mászkál, a népszerű pasikra néhány kivételtől eltekintve nem túlzottan jellemző, hogy olyan gyakran mutatnák meg meztelenül magukat.

A rendező, John Madden ennek ellenére a forgatás első napján ellentmondást nem tűrően arra utasította Gerard Butlert, hogy az egyik tengerparti jelenet kedvéért dobja le bátran a ruháit.

Már nem annyira rosszfiú

Ő pedig bevállalta! A 41 éves színész igazi macsós rosszfiú hírében áll, aki sorra csavarja el a nők fejét Hollywoodban, de ne feledkezzünk meg arról, hogy Gerard sokat javult huszonéves önmagához képest.

A jóképű színész szigorú katolikus családban nőtt fel, szülei vallásos elvek szerint nevelték őt és két testvérét. Gerard jogásznak tanult a Glasgow-i Egyetemen, ahol a jogászkör elnöke volt.

Mielőtt befejezte volna az iskolát, egy évre Kaliforniába költözött, hogy világot lásson. Ott aztán elengedte magát, folyamatosan csak bulizott, csajozott, és saját bevallása szerint a kelleténél jóval többet ivott.

Egy alkalommal el is kapták ittas vezetés miatt, és elvették a jogosítványát is. Miután visszatért Skóciába, befejezte az egyetemet, és ügyvédbojtárként helyezkedett el.

Azonban alig telt el egy hét, váratlanul kirúgták az irodából, ahol a szakmai gyakorlatát töltötte - ekkor határozta el, hogy ha törik, ha szakad, ő pedig igenis híres színész lesz.

A legnagyobb szerelme New York

Habár Gerard Butler nevét világszerte emberek milliói ismerik, szerelmi életéről mégis feltűnően keveset lehet tudni. Hírbe hozták már például Jennifer Anistonnal és Jessica Simpsonnal is, ám csak egyetlen dolog biztos: az ízig-vérig skót Butler fáradhatatlanul rajong New York városáért.

- Egyszerűen imádom New Yorkot, legjobban a nyüzsgés nyűgöz le, no meg persze a bulik. Akárhová megyek szórakozni, mindig belefutok néhány ismerősömbe - mesélte a népszerű színész a People magazinnak.

Gerard Butler természetesen nem tagadta meg szülőföldjét, hiszen a mai napig bevallottan nagyon szeret hazalátogatni Glasgow-ba, amit meg is tesz minden karácsonykor, így idén is ott tölti majd az ünnepeket.

- Amikor hazamegyek anyukám mindig befog mosogatni és teríteni. Olyankor mindig azon viccelődünk, hogy a világ másik felén egy ünnepelt filmszár vagyok, itthon meg csak csutakolom az edényeket - mesélte mosolyogva a 300 sármőre a People magazinnak.

Ezt is szeretjük