Gerard Piqué így állt bosszút Shakirán: videó is készült róla
Gerard Piqué egy Reanult Twingóval furikázott, hogy ezzel is bosszantsa Shakirát.

piqué-és-shakira-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csillapodnak a kedélyek Shakira és Gerard Piqué között, az énekesnő legújabb dala még a múlt héten jelent meg, amelyben csalfa exét és új párját, Clarát alázta vérig.

A dal megjelenésének napján Piqué a Twitteren cirkuszi emojikat posztolt, erre utalva, hogy volt párja csak bohócot csinál magából, ám a sportoló még ennél is továbbment.

Gerard Piqué egy Renault Twingóval érkezett egy eseményre

Mint ahogy azt a múlt héten megírtuk, Shakira egyértelműen Piquének üzent az új számával, amelyben ez volt az egyik legemlékezetesebb részlet: "Én két 22 évessel felérek. Lecseréltél egy Ferrarit egy Twingóra. Elcseréltél egy Rolexet egy Casióra." A 35 éves sportoló nem sokat agyalt, hogyan álljon bosszút frappánsan, leszerződött az óragyártóval, illetve a Renault-val is. Vasárnap egy eseményre pedig az autómárka Twingo modelljével érkezett.

@tusclipsvirales Piqué llega a la kings league con un Renault Twingo #gerardpique #kingsleague #bzrpmusicsession53 #shakira #twingo #casio #renaulttwingo ♬ sonido original - Tus Clips Virales

A két híresség kapcsolata 2022-ben ért véget hivatalosan, Piqué már régóta csalta Shakirát, ráadásul gyorsan új komoly párkapcsolatba vágott, tavaly nyáron már a nála 12 évvel fiatalabb Clara Chia Martival fotózták le több alkalommal.

Shakira fekete hajjal

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a legnépszerűbb énekesnők a hírnév előtt.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük