Kiderült, ki Piqué új barátnője: 12 évvel fiatalabb beosztottjával jár hónapok óta
Gerard Piqué új barátnője Clara Chia Marti.

GettyImages-1180286260
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gerard Piqué hivatalosan is foglalt lett, írta meg a The Sun, a sztárfocista hónapok óta együtt jár az egyik beosztottjával.

A Shakirával való szakításából hatalmas botrány lett, ugyanis a focista megcsalta az énekesnőt. Mindenki azután nyomozott, ki volt a harmadik fél, szóba került egyik csapattársa, Pablo Martín Páez Gavira édesanyja, de arról kiderült, hogy csak koholmány, de szóba került egy húszas éveiben dolgozó, szőke hajú hostesslány is. Bárkivel is csalta meg az énekesnőt, végül nem ő lett szíve választottja.

Gerard Piqué barátnője

Miután Shakira megtudta, hogy hűtlen volt hozzá a párja, szétköltöztek, Piqué visszatért barcelonai legénylakásába, míg a popsztár maradt közös otthonukban a fiaikkal, Milannal és Sashával. A brit lap értesülése szerint a futballista szeretett bele a 23 éves lányba, aki az egyik beosztottja.

GettyImages-1242385744
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

Clara Chia Marti PR-tanulmányokat végez az egyetemen, azonban az iskolai tanulmányai mellett a Kosmos nevű sport- és médiacégnél dolgozik, a vállalkozásba Piqué is befektetett. Akkor találkoztak először, amikor a munkájuk során rendezvényeken dolgoztak együtt.

Az elmúlt hónapokban a szerelmesek szorosabb kapcsolatba kerültek, azonban a magánéletüket óvva nem posztolnak egyelőre arról, hogy együtt lennének, egy lesifotósnak sem sikerült még képet készíteni kettejükről. 

- Gerard és Clara már hónapok óta randizgatnak. Bár nem kürtölik világgá, hogy együtt vannak, a közvetlen közelükben állók mind tudják, mi folyik köztük - fogalmazta a lapnak az informátor.

Piqué és Shakira szakítása óriási port kavart.
Piqué és Shakira szakítása óriási port kavart.
Fotó: Bryan Steffy/Billboard Awards 20 / Getty Images Hungary

Piqué még arról is gondoskodott, hogy megkérje az embereit, töröljék Clara fiókjait a közösségi médiában, így egy képet sem lehet róla találni az interneten egyelőre. Nyilvánvalóan számított rá, hogy előbb-utóbb a sajtó megneszeli, van valakije. A bennfentes szerint egyértelmű, mit jelent ez a húzás a sportolótól.

- Már ez önmagában arra a megállapításra juttatta a barátait, hogy Piqué tényleg komolyan gondolja ezzel a lánnyal a kapcsolatát.

A szakítás híre óta Shakirát Chris Evans színésszel hozták hírbe, de egyelőre ezt sem a popcsillag, sem a Bosszúállók szívtiprója nem erősítette meg.

A Forma-1 pilótái és barátnőik

Képes összeállításunkban megnézheted az idei Forma-1-es szezon népszerű pilótáinak barátnőit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük