Cristiano Ronaldo párja a szülés után 4 hónappal bikinire vetkőzött: Georgina így pancsolt a vízben a gyerekeikkel
Georgina Rodriguez bikiniben mutatta meg nőies idomait.

GettyImages-1185391909
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Georgina Rodriguez a hétvégén több bikinis képet kitett Instagram-oldalára, a felvételen nemcsak ő, hanem a Cristiano Ronaldóval közösen nevelt gyermekeik is szerepelnek.

A modell és influenszer áprilisban hozta világra ikreit, sajnos a kisfiuk életét vesztette a szülés után, szerencsére a kislányukkal, Bella Esmeraldával nem történt semmi baj.

Georgina Rodriguez bikiniben

3,4 millió lájknál tart Rodriguez nyaralós Instagram-posztja, a képek Szardínia szigeténél készültek. Georgina a gyerekekkel, ifjabb Cristianóval, Mateóval, Evával és Alanával együtt csobbant egyet a Földközi-tengerben. A család legkisebb tagját nem vitték be a vízbe, a pici augusztus 18-án lett négy hónapos.

georgina-1
Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez

Ronaldo kedvese Bella Esmeraldával volt életében másodszor várandós, Alana a másik vér szerinti gyermeke, a kislányt 2017 novemberében szülte meg, előtte öt hónappal jöttek a világra az ikrek, Eva és Mateo, őket bátyjukhoz hasonlóan egy béranya szülte meg, Ronaldo legidősebb fia pedig idén júniusban lett 12 éves.

A 28 éves Rodriguez egy magas derekú bikinialsóban fürdőzött, a szülés után négy hónappal csodásan néz ki. Már májusban újra mozogni kezdett az otthonuk konditermében. Előző szülése után kevesebb mint két hétre rá már sportolt.

georgina-2
Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez

 Természetesen nem kell Ronaldo kedvesének példáját vakon követni, minden kismama akkor térjen vissza a mozgáshoz, amikor neki jólesik, illetve olyan módon, ahogy azt az orvosa tanácsolja.

Madonna lányának bikinis képei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Lourdes Leon.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük