Félmeztelenül pózolt Mick Jagger 17 éves lánya
A sztárrocker szépséges tinilánya aputól örökölte a magamutogatást, még a ruháját se szégyellte ledobni egy reklám kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 17 éves Georgia May Jagger máris botrányt kavart, amint szépséges anyukája és nővére nyomdokába lépve ő is modellkedésre adta a fejét egy farmerreklám kedvéért.

A bevállalós Georgia May-t máris Bridget Bardot-hoz hasonlítják

A cseppet sem bátortalan rockerlány a reklámfotókon topless pózol, a kampányfilmben pedig provokatív, erotikus vonaglással igyekszik vonzóvá tenni a meglehetősen szűk és szexi ruhadarabot.

A híresen csúnya Jaggert mindig is híresen szép nők vették körül, így a genetika csodájának köszönhetően a sztár lányai - Elizabeth és Georgia May - is gyönyörűre sikerültek.

A vadóc tinik arcán egyértelműen visszaköszönnek édesanyjuk, Jerry Hall vonásai, aki a hetvenes évek amerikai topmodellje volt, és 53 évesen is vonzó.

Ilyen háttérrel pedig nem csoda, hogy a Jagger-lányok hamar kapósak lettek a szépségiparban.

Első fotósorozatán rögtön félmeztelen

Legutóbb a brit Hudson Jeans farmergyártó divatcég döntött úgy, hogy múzsájukká emelik a kisebbik Jagger-lányt, és a 173 centis, kócos-vadóc tinire építik komplett őszi-téli kampányukat.

A cég szerint Georgia May-ben - felmenői révén - egyesül mindaz, amit termékük képvisel: a rakoncátlan londoni stílus, az amerikai szabad szellem, egy rockerlány vagánysága és egy álmodozó tinédzser bája.

Az újdonsült múzsa 25 éves nővére, Elisabeth – becenevén Lizzy - már 1998 óta keresett modell. Dolgozott Thierry Muglerrel, Tommy Hilfigerrel, 2002-ben pedig a Lancôme kozmetikai cég arca volt.

Kishúgának viszont ez az első komoly felkérése - mi tagadás, nem is fukarkodott a bájaival, persze volt kitől örökölnie az ambíciót.

Mivel az Independent modellügynökség rögtön szerződést is kötött vele, biztos, hogy hamarosan a világ kifutóin látjuk viszont.

Ezt is szeretjük