Senki nem tudta, hova tűnt! Kórházba vitték a népszerű énekest
George Michaelt két hónapig idegkimerültség miatt egy ausztrál klinikán kezelték.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly ősszel az összes koncertjét lemondta, majd rejtélyesen eltűnt a világ szeme elől a Wham! együttes egykori tagja, George Michael.

Hollétéről egészen idáig szinte senki nem tudott, most azonban kiderült, két hónapig egy ausztrál klinikán kezelték kimerültség miatt.

Idegileg teljesen kimerült

Nehéz időszakon van túl George Michael: 2011 őszén súlyos tüdőgyulladással került kórházba, amelybe majdnem belehalt, hetekig csupán lélegeztető gépek tartották életben.

Halálközeli élménye pedig nem múlt el nyomtalanul, azóta folyamatosan szorongások gyötörték.

Hiába próbált a munkába temetkezni - fellépett többek kötött a londoni olimpia záró ceremóniáján is -, annyira kimerült idegileg, hogy az orvosok azt javasolták neki, feküdjön be egy klinikára pihenni.

Tavaly ősszel váratlanul az összes koncertjét lemondta, és eltűnt a nyilvánosság elől. Mint utólag kiderült, megfogadta a tanácsot, és február elején egy ausztrál rehabilitációs központba vonult.

Már jobban van

Byron Bay városába elkísérte a kedvese, Fadi Fawaz is, aki végig mellette maradt. A 49 éves énekest néhány napja engedték ki a klinikáról, és a pár azóta már visszatért Londonba.

Nemcsak a hazautazása került azonban címlapokra a szigetországban, hanem a horribilis heti 27 ezer font - azaz nagyjából 9,5 millió forint - is, amely összegért az orvosok állítólag vállalták az énekes kezelését.

George Michael rajongói egyébként komolyan aggódtak kedvencükért, néhány hete már a halálhírét kezdték el kelteni, mivel a hivatalos Twittere sem frissült január óta. Erre cáfolt most rá a sztár, aki a hírek szerint tökéletesen felépült. A kérdés már csak az, mikor lesz képes újra színpadra állni.

Ezt is szeretjük