Kivirult a betegsége után! Így nyaralt George Michael új pasijával
George Michael a róla készült legfrissebb képek tanúsága szerint már sokkal jobban van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

George Michael még november végén, fellépni érkezett az ausztriai fővárosba, de ott-tartózkodása végül a vártnál jóval hosszabbra nyúlt, ugyanis koncert helyett tüdőgyulladással kellett kórházba szállítani.

Amint arról a Femina is beszámolt, sokáig aggasztó hírek láttak napvilágot állapotáról, egy ideig lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Végül karácsony előtt engedték haza a bécsi kórházból, ezért az ünnepeket már szerettei körében tölthette.

Dúl a szerelem

Igaz, a 48 éves sztár elhúzódó betegsége miatt a Symphonica elnevezésű nagyzenekari turné azóta sem folytatódhatott, de most már biztos, hogy a rajongók megnyugodhatnak, ugyanis az énekes egyre jobban van.

Kedvese, Fadi Fawaz egy közösségi oldalra feltöltött képei ugyanis arról tanúskodnak, hogy George Michael a legjobb úton halad a gyógyulás felé.

Igaz, még mindig elég sovány, de nem látszik rajta, hogy pár hónapja még életveszélyben volt.

- Hát nem édes? - olvasható a képaláírás a közösségi portálon.

Trópusi hajóúton gyógyul

A sztár egyelőre nem állhat színpadra, most a teljes felépülésnek szenteli minden idejét, és nem is akárhogy! Párjával mindent elkövetnek, hogy újra a régi legyen, egy trópusi hajóúton együtt élvezik a napfényt és a kikapcsolódást, ami minden bizonnyal a legnagyszerűbb gyógyír.

- Nagyon boldog, ez a kis kiruccanás segít neki a teljes felépülésben, főként, hogy Fadi is vele van. Igazán szeretik egymást - mesélte egy forrás a Daily Mailnek.

A popsztár számára egyébként nagyon sokat jelentett, hogy új szerelme mellette állt, amikor súlyos tüdőgyulladással hetekig egy bécsi klinikán kezelték - azóta kapcsolatuk még inkább elmélyült, olyannyira, hogy még egy dalt is írt neki.

Ezt is szeretjük