48 helyett 38-nak tűnik a sármos George Clooney
A szívtipró színészt nemrég Londonban kapták lencsevégre, és bizony alaposan meglepődtek, akik látták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyet az elején le kell szögeznünk: George Clooney-t valószínűleg akkor is vonzónak fogják találni a nők, amikor elhagyja a nyolcadik ikszet. Az amerikai színészben ugyanis van valami a klasszikus mozisztárok laza eleganciájából, valamint abból a megfoghatatlan sármból, ami kortalan szívtipróvá teszi.

2002-ben, tavaly és néhány napja - a változás látványos

Ezért aztán lényegében senkit sem izgatott, hogy már karrierje kezdetén is őszült a haja, és az sem, hogy csinos táskák dudorodtak szeme alatt. Ám most kiderült, őt bizony igencsak zavarták a duzzanatok, amiktől egyébként úgy tűnt, mintha kissé félálomban élné az életét. Máskülönben eszébe nem jutott volna, hogy kés alá feküdjön, csak hogy ezt a kis szépséghibát korrigálják.

Táska csak a kézbe

A legfrissebb fotók tanúsága szerint azonban igenis megtette ezt a lépést. Clooney-t a minap Londonban kapták le a Fantastic Mr. Fox animáció ottani bemutatóján, és egyértelműen látszott, hogy valami különös okból kifolyólag levarázsolódtak azok a táskák. És a legkézenfekvőbb magyarázat mégiscsak az, hogy plasztikai beavatkozásnak vetette alá magát.

Persze az elfogultak másféleképpen is indokolhatják a látványos változást. Aki a szerelem hatalmában hisz, az feltételezheti, a 48 éves szívtiprót szíve lángolása tartja fiatalon, hiszen tudvalevő, hogy jelenleg a nálánál 18 évvel ifjabb olasz modell-tévésztárért, Elisabetta Canaliért rajong.

Szike, nő vagy kávé

Ám ha valaki a kávé frissítő hatására esküszik, még az is fején találhatja a szöget. A jól értesültek ugyanis bizonyára tudják, az egykori Ross doki a Nespresso kávé arca, és az idei már a negyedik alkalom, hogy szerepel a fekete ital kampányában.

- George Clooney nem pusztán ismert színész, hanem kivételesen tehetséges filmes, akit a világ minden részén elismernek, tisztelnek és szeretnek az emberek. Úgy gondoljuk, hogy az általa képviselt értékek, valamint szakmája terén nyújtott teljesítménye tökéletes összhangban van a mi hitvallásunkkal.

- Egy különleges ember és egy különleges kávé - együttműködésünk nem is eredményezhet mást, mint erőteljes, nagy hatású kampányt - nyilatkozta Guillaume Le Cunff, a Nestlé Nespresso SA nemzetközi marketing- és stratégiai igazgatója.Az Egyesült Államokban november végén a mozikba kerülő, Roald Dahl angol meseíró történetét feldolgozó Fantastic Mr. Fox karaktereinek Clooney-n kívül olyan nagyszerű színészek adták a hangjukat, mint Meryl Streep, Bill Murray és Adrian Brody.
Ezt is szeretjük