Rákban haldoklik a népszerű sorozatsztár, Geoffrey Hughes
Geoffrey Hughes azt hitte, legyőzte a prosztatarákot, ám a halálos kór visszatért. Jelenleg kórházban ápolják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés rosszabb dolog lehet annál a világon, mint egyszer csak megtudni, hogy miután az ember megküzdött a rákkal, és azt hitte magáról, hogy teljesen meggyógyult, a halálos kór észrevétlenül kiújult a szervezetében.

Habár Geoffrey Hughes soha nem nyilatkozott betegségéről, a közvélemény tudta, hogy az elmúlt év során emberfeletti akaraterőről tanúbizonyságot téve sikeresen legyőzte a prosztatarákot - egészen mostanáig.

Kemoterápiás kezelésre van szükség

A The Sun értesülései szerint ugyanis a 66 éves angol színész múlt hét pénteken este hátfájdalmak miatt összeesett a Wight-szigeten található otthonában. Felesége azonnal kihívta a mentőket, akik a közeli Portsmouth városában található Queen Alexandra Hospitalba szállították.

A vizsgálatok derítettek fényt a szomorú tényre, miszerint a hetvenes-nyolcvanas évek népszerű sorozatsztárjának szervezetében kiújult a rák, ami miatt azonnal erős kemoterápiás kezelésnek vetették alá - állapota jelenleg is életveszélyes.

Nem adja fel a harcot

Felesége, Sue férje mellett van a kórházi ágyánál, a színész barátai pedig a legrosszabbtól tartanak, de Hughes egyelőre nem adta fel a küzdelmet.

- Azt hitte a tavalyi kezelés után, hogy túl van a nehezén, éppen ezért sokkolta a tény, miszerint a rák visszatért. Igazi harcos, ezért mindent elkövet azért, hogy megint legyőzze a betegséget.

Sue nagyon szereti, de ez akkor is egy szörnyen nehéz helyzet - mesélte egy bennfentes a lapnak.

Ezt is szeretjük