28 évig vártak vele! Álomesküvőn vette feleségül szerelmét a közismert énekes

Gene Simmons és Shannon Tweed a hétvégén házasodott össze.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akadnak sztárpárok, akik túlságosan hamar és meggondolatlanul mondják ki egymásnak a boldogító igent, de találkozhattunk olyan hírességekkel is, akik bizony akár évtizedeket is vártak az esküvővel.

Gene Simmons és Shannon Tweed egyértelműen az utóbbi csoportba tartoznak, a 62 éves amerikai énekes-basszusgitáros ugyanis 28 év párkapcsolat után vezette oltár elé egykori playmate kedvesét.

Itt volt az ideje felnőnie

- Itt az ideje felnőnöm. 62 éves vagyok. Borzasztó hosszú idő alatt már sok bolondságot elkövettem, de sosem volt senki, akit korábban szerettem volna. Senkinek sem mondtam még, hogy szeretlek. Még az édesanyámnak is nehezemre esett ezt mondanom, de Shannont tiszta szívemből szeretem - nyilatkozta Gene Simmons az Entertainment Weeklynek.

A ceremóniára 2011. október 1-jén, a történelmi Beverly Hills Hotelben került sor, 400 meghívott vendég előtt.

A puccos álomesküvőn sok sztár - köztük Hugh Hefner, Bill Maher és a Kiss együttes tagjai - is részt vett.

Etta James dalára lassúztak

A szertartáson természetesen jelen volt két gyermekük is, a 22 éves Nick és a 18 éves Sophie is, akik különleges ajándékkal lepték meg szüleiket: Nick egy közös családi portrét rajzolt, Sophie pedig egy szívhez szóló verset írt az alkalomra.

A People értesülései szerint az 54 éves Shannon Tweed elefántcsontszínű menyasszonyi ruhát viselt, amit a Priscilla of Boston divatháztól vásárolt, a kezében pedig egy csokor elefántcsontszínű rózsát tartott.

Miután elhangzott a boldogító igen, stílszerűen Etta James örökzöld At Last című slágerére táncolt az újdonsült férj és feleség, akik nagyvonalúan lemondtak az ajándékokról.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azt kérték ugyanis a vendégektől, hogy ne vegyenek nekik semmit, ehelyett kedvenc jótékonysági alapítványaiknak adományozzanak - mindenki akkora összeget, amekkorát jónak lát.

Ezt is szeretjük