Eltorzult Gene Simmons arca a félresikerült ráncfelvarrástól

Az erős idegzetűek is kikészülhetnek a kultikus rocksztár, Gene Simmons arcának rémisztő látványától.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gene Simmons azok a közé a sztárok közé sorolható, akiknek nevét szinte alig ismerik, ám ha meglátják az arcát, mindenki azonnal rávágja, hogy Kiss!


Az 59 éves rocksztár ugyanis a legendás Kiss együttes alapító tagja, aki a Démon becenevet kapta, különleges sminkjét és feltűnően hosszú nyelvét pedig még azok is biztosan ismerik, akik esetleg nem igazán szeretik a rockzenét.

Simmons saját állítása szerint pályafutása alatt mindvégig egészségen élt, sosem drogozott, ivott vagy dohányzott. Ez mindenképpen tiszteletreméltó teljesítmény egy ördöginek titulált együttes tagjától, akik 1972-es megalakulásuk óta fiatalok millióinak jelentettek egyet a lázadással.

A rocksztár jól beszél magyarul is

Az öregedést azonban ő sem kerülhette el, ezért egykori playmate feleségével, Shannon Tweeddel még 2007-ben döntöttek úgy, hogy plasztikai úton fiatalodnak meg – vesztükre.

A műtét során ugyanis valamit nagyon elhibázhattak a sebészek, mivel Simmons fepuffadt, bedagadt, eltorzult és sebes arccal tért magához!

A róla készült fotó talán az egyik legsokkolóbb a félresikerült szépészeti beavatkozások végeredményét bemutató képek közül, amit látva könnyen elmehet bárkinek a kedve attól, hogy valaha is kés alá feküdjön.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A basszusgitáros Simmons Haifában született, anyja pedig a magyar Florence Klein volt, aki a Holocaust túlélése után előbb Izraelbe, majd Amerikába költözött. A zenész ebből adódóan megtanult magyarul, de beszél héberül és németül is, jelenleg pedig a japán és mandarin nyelv elsajátításán fáradozik.
Ezt is szeretjük