Bánja a megcsalást Gwen Stefani exe - Még mindig odavan az énekesnőért
Nézd meg!
Gavin Rossdale őszinte vallomást tett a hűtlenségéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki ledöbbent, amikor Hollywood egyik legrégebbi szerelmespárjáról, Gavin Rossdale-ről és Gwen Stefaniról kiderült, hogy 21 év és három gyerek után elválnak egymástól, a férfi ugyanis viszonyt folytatott az énekesnő háta mögött - méghozzá a gyerekeik dadusával. Gavin Rossdale most először mesélt az érzéseiről a válással kapcsolatban a Fabulous magazinnak:

- Nem akartam elvált férfi lenni. Tényleg nem, de hát így alakult. A szeretteink halálán kívül talán ez a legfájdalmasabb dolog, amin egy ember keresztülmehet. Nagyon szerettük egymást, és nagyon büszke vagyok arra, amit együtt elértünk. Még a végén sírva fakadok itt, de tényleg! Rettenetesen büszke vagyok rá, fantasztikus nő. Bármi is történt, mindig nagyon tisztelni fogom őt, csodálatos édesanyja a három közös gyerekünknek - mesélte a magazinnak.

Ezzel a nővel csalta meg Gwen Stefanit Gavin Rossdale

Sajnos nem Gwen Stefani az egyetlen, akinek a férje a nevelőnőjükkel lépett félre. Nézd meg galériánkban, kik azok a sztárok, akiket házon belül csaltak meg!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük