Lesifotósok buktatták le! Kollégájával csalta feleségét az énekes
Lesifotósok buktatták le Gareth Gates-t, aki kolléganőjével csalta meg a feleségét, aki el is válik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közismert énekes, Gareth Gates válni készül feleségétől, Suzanne-tól, mert mint mondta, már túlnőttek egymáson.

A pár mindössze három éve házasodott össze, és a hírek szerint a válás egy harmadik fél miatt történt.

Összejött egy kolléganőjével

Már hónapok óta arról szóltak ugyanis a pletykák, hogy a 28 éves énekes összejött egyik kolléganőjével. Faye Brooks-szal ugyanabban az előadásban szerepelnek, és turnéra is együtt járnak.

A botrány viszont csak néhány hete robbant ki, amikor napvilágot láttak azok a lesifotók, ahol az énekes Brooks-szal enyeleg, majd egymást átölelve távoztak a wimbledoni szállásukra. A tehetségkutatóban feltűnt sztár azonban állítja, nem a fotók, vagy a megcsalás miatt lett vége a házasságának.

- Három éve dolgozunk azon, hogy működjön ez a házasság, de Suzanne és én is elfáradtunk. Bár túlnőttünk egymáson, még mindig szeretjük a másikat és mindent meg fogunk tenni, hogy kislányunk, Missy a lehető legkevésbé sérüljön - nyilatkozta.

De a Daily Mirrornak nyilatkozó egyik barát elmondta, Suzanne Moles teljesen kiakadt, amikor meglátta az újságokban a férjéről készült képeket. Ez pedig a barát szerint is azt bizonyítja, hogy a nő érzelmei még nem múltak el csapodár férje iránt.

Többször is megbotlott már

Nem ez volt egyébként az első alkalom, amikor Gates-t hírbe hozták egy kollégájával. Két évvel ezelőtt az ő főszereplésével állították színpadra a Nyomorultak musicalt, és akkor mindenki tudni vélte, hogy viszonya van a 19 éves Katie Hall-lal, aki szintén a darabban játszott.

Akkoriban azt nyilatkozta, hogy a hamis pletykák teljesen kikészítették a feleségét, de amikor elmondta az igazságot, mindketten megnyugodtak és tudták, hogy szerelmük erősebb, mint valaha.

A barátok azt mondták, bár ezt a botlását megbocsátotta neki az asszony, de igazából már sosem bízott meg benne teljesen, a mostani incidens pedig az utolsó csepp volt a pohárban.

A pár amúgy már 10 éve volt együtt, és akkor házasodtak össze, amikor világra jött közös kislányuk, Missy.

Ezt is szeretjük