Hétvégén volt a keresztelő! Íme, az első fotók a tündéri hercegnőről és ikertestvéréről

Fotókon a királyi babák keresztelői.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 57 éves II. Albert monacói herceg és felesége, a 37 éves Charléne hercegné ikergyermekei már öt hónaposak, 2014. december 10-én születtek. A kis Jacques herceg és Gabriella hercegnő keresztelőjét tegnap délelőtt tartották a Cathedral de Monacóban.

A hercegnének ők az első gyerekei, míg a hercegnek már korábban is született egy fia és egy lánya, igaz, házasságon kívül.

Charléne hercegné semmit nem bízott a véletlenre ezen a napon, állítólag nemcsak a dekorációt tervezte ő, de azt is pontosan megszabta, mely szövegek és imák olvashatóak fel a ceremónia alatt.

A babáknak ez volt az első nyilvános szereplése azóta, hogy születésükkor bemutatták őket a világnak. Gabriella nagyon eleven és játékos kedvében volt, nagy szemeivel mindent alaposan megnézett. Ezzel szemben testvére, Jacques látványosan álmos volt.

Nézd meg a monacói ikrek és más királyi csemeték keresztelőjét képeken!

Gyönyörű nő volt Diana hercegnő üknagynénje!

Diana hercegnő ük-ük-ük-üknagynénje korának híres szépsége volt, és gyönyörű leszármazottjához hasonlóan imádta egész Anglia. Nézd meg a róla készült képet és a színésznőt, aki életrajzi filmjében alakította!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük