A 47 éves Gabriela Spanic kivágott ruhában mutatta meg nőies alakját: szexi képek készültek róla
Gabriela Spanic több dögös képet is megosztott magáról.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic tavaly a Dancing With The Stars című műsorban bizonyította be a magyar nézőknek, hogy mennyire remek formában van. A 47 éves színésznő új projektbe vágta a fejszéjét harminc éve tartó karrierjének megünneplése céljából, !AY POR FAVOR LA USURPADORA! címmel tart előadást több nagy városban is. November 28-án, Miamiban lesz a világpremier, ennek reklámozása érdekében még egy dögös fotósorozat is készült róla.

Gabriela Spanic kivágott ruhában

A Paula és Paulina című sorozat eredeti címe La Usurpadora, pont ez ihlette Spanic turnéjának nevét. Harminc éve tartó pályafutása alatt pont ezzel a szappanoperával lopta be magát milliók szívébe világszerte.

A turnéja miatt friss fotókat készíttetett magáról, amelyek a rajongóknak is nagyon tetszettek. Az egyik felvételen egy merészen kivágott ruhában pózolt, amelyben megmutatta formás combjait. Rengeteget tesz az alakjáért, a People magazinnak 2016-ban árulta el, hogy hetente minimum négy alkalommal edz. Egy-egy edzése két óráig tart.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös fotók készültek Gabriela Spanicról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük