Félpucéran is piszkosul vonzó Halle Berry pasija

Az Oscar-djas színésznő és ellenállhatatlanul szexi párja kislányukkal töltötték a vakációt az óceán partján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Halle Berry nem is olyan rég forró színpadi csókban forrt össze Jamie Foxx-szal a Spike Guys' Choice Awards-ceremónián, néhányan kombinálni kezdtek. Arra gyanakodtak, hogy netán nincs minden rendben a színésznő magánéletében.

A legfrissebb nyaralási fotók azonban arra engednek következtetni, hogy a világ egyik legszebb sztárpárja kimondottan jól érzi magát egymás, no meg közös kislányuk, Nahla társaságában.

Egész egyszerűen jó ránézni a háromtagú kis családra, ahogy Miami partjainál múlatják az időt – csak azt nehéz eldönteni, kit is vegyen jobban szemügyre az ember.

Szép, szebb, legszebb

Merthogy a 15 hónapos csöppség maga a tündéri báj, aki már ilyen picurkán is kész kisasszonyként varázsolja el szüleit. Persze a férfiak tekintete valószínűleg inkább a 42 éves színésznőt pásztázza.

Az egykori Bond-lány még a strandon is irigylésre méltóan fest, dacára annak a ténynek, hogy nincs rajta smink, és semmiféle dizájnergöncöt nem aggatott magára.

A nők pedig – miután kigyönyörködték magukat a kicsi lánykában – minden bizonnyal Berry dögös modell párjával ismerkednének meg közelebbről.

Ugyanis az 1976-os születésű Gabriel Aubry, aki többek között a Calvin Klein és a Hugo Boss cégeknek is dolgozott, ellenállhatatlan pasi. Nem beszélve arról, hogy láthatóan élvezi az apaságot, ami csak még szexisebbé teszi.

De hiába, a mindent a szemnek, semmit a szívnek itt is tartja magát: az amerikai színésznő és a kanadai modell immár négyéves kapcsolata papír nélkül is szilárd alapokon nyugszik.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sőt a férfi reményei szerint hamarosan eljön az idő, amikor újabb kis lurkóval bővül a Berry–Aubry família.

Ezt is szeretjük