Elhagyta magát! 160 kilósra hízott a fiatal színésznő
A 30 éves Gabourey Sidibe már 160 kilósra hízott, mégsem hajlandó fogyókúrázni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabourey Sidibe, a több Oscar-díjra is jelölt Precious - A boldogság ára című film főszereplője köszöni szépen, egyáltalán nem kér a fogyókúrás tanácsokból.

A fiatal színésznő egyre csak hízik, már több mint 160 kiló, de azt mondja, jól érzi magát a bőrében.

160 kiló, de nem fogyókúrázik

A 30 éves színésznőn a filmbeli édesanyja és az életben is igazán jó barátnője, MoNique próbált segíteni, aki szintén elég túlsúlyos volt, ám a közelmúltban 37 kilótól szabadult meg.

Mint mondja, élete azóta teljesen megváltozott, új dimenziók nyíltak meg előtte, ezért túlsúlyos barátnőjének is azt javasolta, próbálkozzék meg a fogyással.

- MoNique most csodásan néz ki, és csodásan is érzi magát, ezért gondolta, hogy segít elindítani Gabbyt is ezen az úton. De Gabby sajnos udvariasan visszautasította MoNique-ot. Imádja a barátnőjét, és nagyszerűnek tartja, ami vele történt, de pillanatnyilag nem érdekli a fogyókúrázás. Azt mondja, tisztában van vele, hogy valamit kezdenie kell a túlsúlyával, de ő a maga választotta időben és a maga módján szeretne megbirkózni ezzel a problémával - nyilatkozta egy közös barátjuk.

Kiderült: meleg a barátja

A barát elmondta azt is, Sidibe egyelőre jól érzi magát a bőrében, és mivel bőven van munkája is, nem érzi sürgetőnek a kérdést.

A szerelem viszont elkerüli a színésznőt. Tavaly szakított a barátjával, ugyanis a fiúról időközben kiderült, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. A Big C sztárja akkor azt nyilatkozta, egy ideje már furcsállta a fiú egy-két megnyilvánulását, kétértelmű dolgokat mondott, így kerek-perec rákérdezett, hogy akkor most belé szerelmes-e, vagy egy férfiba. Ekkor már nem tagadta tovább, hogy a férfiakhoz vonzódik.

A színésznő barátai elmondták, Sidibe nehezen nyílik meg a férfiaknak, eddig nem is nagyon talált magának társat, ezért hatalmas törés volt számára, hogy szerelme is a férfiakhoz vonzódik.

Ezt is szeretjük