Furcsa sztárpárok
Összegyűjtöttük azokat a világsztárokat, akikre nem mondható, hogy a külsőségek alapján választották párjukat.

Dia

 	Sophie Dahl és Jamie Cullum 	A kölyökképű brit énekes, Jamie Cullum 162 centiméteres magasságával úgy néz ki modell felesége, a nála 20 centivel magasabb Sophie Dahl oldalán, minth a kisfia lenne.

Sophie Dahl és Jamie Cullum

A kölyökképű brit énekes, Jamie Cullum 162 centiméteres magasságával úgy néz ki modell felesége, a nála 20 centivel magasabb Sophie Dahl oldalán, minth a kisfia lenne.

Dia

 	Clare Grant és Seth Green 	A vígjátékok 162 centis sztárja, Seth Green mellett a színésznő Clare Grant úgy néz ki, mintha nem a felesége lenne az Astin Powers szereplőjének, hanem a testőre.

Clare Grant és Seth Green

A vígjátékok 162 centis sztárja, Seth Green mellett a színésznő Clare Grant úgy néz ki, mintha nem a felesége lenne az Astin Powers szereplőjének, hanem a testőre.

Dia

 	Katie Holmes és Tom Cruise 	Katie Holmes mindössze öt centivel magasabb volt férjénél, a 170 centiméteres Tom Cruise-nál, a róluk készült fotók mégis azt sugallják, mintha a különbség jóval több lenne. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Megint mellényúlt! Katie Holmes ritka csúnya ruhában ment vacsorázni » 	 

Katie Holmes és Tom Cruise

Katie Holmes mindössze öt centivel magasabb volt férjénél, a 170 centiméteres Tom Cruise-nál, a róluk készült fotók mégis azt sugallják, mintha a különbség jóval több lenne.

Kapcsolódó cikk:
Megint mellényúlt! Katie Holmes ritka csúnya ruhában ment vacsorázni »
 

Dia

 	Nicole Kidman és Keith Urban 	Bár Tom Cruise volt felesége, Nicole Kidman alig két centivel magasabb jelenlegi férjénél, a country-zenész Keith Urban sokkal alacsonyabbnak tűnik a színésznőnél, mert az szinte mindig tűsarkú cipőt hord. 	Kapcsolódó cikk: 	Te melyiket választanád? Íme, Nicole Kidman 12 legdögösebb ruhája »

Nicole Kidman és Keith Urban

Bár Tom Cruise volt felesége, Nicole Kidman alig két centivel magasabb jelenlegi férjénél, a country-zenész Keith Urban sokkal alacsonyabbnak tűnik a színésznőnél, mert az szinte mindig tűsarkú cipőt hord.

Kapcsolódó cikk:
Te melyiket választanád? Íme, Nicole Kidman 12 legdögösebb ruhája »

Dia

 	Nicolas Sarkozy és Carla Bruni 	A 165 centiméter magas francia miniszterelnök, Nicolas Sarkozy állítólag betétes cipőt hord, ám még így is gyakran nevezi a sajtó kis törpének, ha tíz centiméterrel magasabb színésznő-modell feleségét, Carla Brunit karon fogva jelenik meg valahol.

Nicolas Sarkozy és Carla Bruni

A 165 centiméter magas francia miniszterelnök, Nicolas Sarkozy állítólag betétes cipőt hord, ám még így is gyakran nevezi a sajtó kis törpének, ha tíz centiméterrel magasabb színésznő-modell feleségét, Carla Brunit karon fogva jelenik meg valahol.

Dia

 	Michael J. Fox és Tracy Pollan 	A 162 centi magas színész, Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan között tíz centi a különbség, a pár mégis olyan harmonikus hatást kelt, mint amilyen 23 éve tartó házasságuk. 	Kapcsolódó cikk: 	Sokat öregedtek? Így néznek ki most a Vissza a jövőbe imádott sztárjai »

Michael J. Fox és Tracy Pollan

A 162 centi magas színész, Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan között tíz centi a különbség, a pár mégis olyan harmonikus hatást kelt, mint amilyen 23 éve tartó házasságuk.

Kapcsolódó cikk:
Sokat öregedtek? Így néznek ki most a Vissza a jövőbe imádott sztárjai »

Dia

 	Mick Jagger és L'Wren Scott 	A Rolling Stones zenésze, Mick Jagger 178 centijével nem vész el a tömegben, ám ha tragikusan elhunyt modell párjával, a 190 magas L'Wren Scott-tal jelent meg valahol, eltörpült mellette. 	Kapcsolódó cikk: 	Biztos, hogy az ő gyereke? Mick Jagger 26 éves felnőtt fia meglepően jóképű »

Mick Jagger és L'Wren Scott

A Rolling Stones zenésze, Mick Jagger 178 centijével nem vész el a tömegben, ám ha tragikusan elhunyt modell párjával, a 190 magas L'Wren Scott-tal jelent meg valahol, eltörpült mellette.

Kapcsolódó cikk:
Biztos, hogy az ő gyereke? Mick Jagger 26 éves felnőtt fia meglepően jóképű »

Dia

 	George Clooney és Stacy Keibler 	A megrögzött hollywoodi agglegény, George Clooney is meghúzhatta magát volt pankrátor barátnője, a jelenleg modellként is dolgozó Stacy Keibler és annak 180 centije mellett. 	Kapcsolódó cikk: 	Meg kellett operálni! Ismét kórházba került a közkedvelt színész »

George Clooney és Stacy Keibler

A megrögzött hollywoodi agglegény, George Clooney is meghúzhatta magát volt pankrátor barátnője, a jelenleg modellként is dolgozó Stacy Keibler és annak 180 centije mellett.

Kapcsolódó cikk:
Meg kellett operálni! Ismét kórházba került a közkedvelt színész »

Dia

 	Janet Jackson és Jermaine Duprin 	Janet Jackson énekesnő egyszer azt nyilatkozta, hogy hét éve tartó kapcsolatuk során párjára, Jermaine Duprinra mindig támaszkodhatott. Nem csoda, a rapper és producer alig 160 centi magas. 	Kapcsolódó cikk: 	Zavarba ejtően sokat mutatott magából Janet Jackson tajvani koncertjén »

Janet Jackson és Jermaine Duprin

Janet Jackson énekesnő egyszer azt nyilatkozta, hogy hét éve tartó kapcsolatuk során párjára, Jermaine Duprinra mindig támaszkodhatott. Nem csoda, a rapper és producer alig 160 centi magas.

Kapcsolódó cikk:
Zavarba ejtően sokat mutatott magából Janet Jackson tajvani koncertjén »

Dia

 	Rod Stewart és Penny Lancaster 	Még feltupírozott hajával sem tudja elfeledtetni Rod Stewart, a 178 centis rocksztár, hogy modell felesége, Penny Lancaster 185 centiméterét alulmúlja. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Rod Stewart »

Rod Stewart és Penny Lancaster

Még feltupírozott hajával sem tudja elfeledtetni Rod Stewart, a 178 centis rocksztár, hogy modell felesége, Penny Lancaster 185 centiméterét alulmúlja.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Rod Stewart »

Dia

 	Roman Polanski és Emmanuelle Seigner 	Roman Polanski felesége, Emmanuelle Seigner francia színésznő hét és fél centiméterrel magasabb - és 33 évvel fiatalabb a rendezőnél.

Roman Polanski és Emmanuelle Seigner

Roman Polanski felesége, Emmanuelle Seigner francia színésznő hét és fél centiméterrel magasabb - és 33 évvel fiatalabb a rendezőnél.

Dia

 	Danny DeVito és Rhea Perlman 	A népszerű komikus, Danny DeVito mindössze öt centiméterrel alacsonyabb a hozzá már 30 éve hű színésznő feleségnél, Rhea Perlmannél, ám ez egy 150 centiméteres, pocakos férfi esetében komoly különbségnek tűnik.

Danny DeVito és Rhea Perlman

A népszerű komikus, Danny DeVito mindössze öt centiméterrel alacsonyabb a hozzá már 30 éve hű színésznő feleségnél, Rhea Perlmannél, ám ez egy 150 centiméteres, pocakos férfi esetében komoly különbségnek tűnik.

Dia

 	Danny Gokey és Leyicet Peralta 	Az American Idol nyolcadik évadának döntőse 2012. január 29-én vette feleségül szerelmét, Leyicet Peraltát, aki sokak szerint nagyon hasonlít az énekes három éve elhunyt feleségére, Sophiára.

Danny Gokey és Leyicet Peralta

Az American Idol nyolcadik évadának döntőse 2012. január 29-én vette feleségül szerelmét, Leyicet Peraltát, aki sokak szerint nagyon hasonlít az énekes három éve elhunyt feleségére, Sophiára.

Dia

	Terry Jones és Anna Soderstrom	A Monty Python produkciók 1942-ben született sztárját a jelek szerint semmi sem tántorítja el attól, hogy feleségül vegye svéd szerelmét, aki 41 évvel fiatalabb nála. Közös gyermekük, Siri 2009 szeptemberében született.

Terry Jones és Anna Soderstrom

A Monty Python produkciók 1942-ben született sztárját a jelek szerint semmi sem tántorítja el attól, hogy feleségül vegye svéd szerelmét, aki 41 évvel fiatalabb nála. Közös gyermekük, Siri 2009 szeptemberében született.

Ezt is szeretjük
Fotó: