"Csináld azt a k***a fotót" - Erzsébet királynő férjénél eltörött valami

Nagyon kínos a palotának

Fülöp herceg másokat sérteget.

beauty and style
Top olvasott cikkek

II. Erzsébet brit királynő 94 éves férje, Fülöp herceg egyre gyakrabban káromkodik, vagy sérteget másokat látszólag minden ok nélkül. Az idős herceg korábban sem állt könnyű ember hírében, és úgy tűnik, ez a korral csak rosszabbodott.

A herceg legutóbb akkor égette le a királyi családot modortalanságával, amikor múlt pénteken a királynő, Vilmos herceg és más rokonok társaságában ellátogatott a brit királyi légierő klubjába.

Elfogyott a türelme

Fülöp herceget az hozta ki a sodrából, hogy úgy érezte, a fotós túl körülményesen készítette elő az ilyenkor szokásos csoportképet. Először csak annyit mondott a szerencsétlen fényképésznek, hogy csinálja gyorsabban, aztán végképp elvetette a sulykot.

- Csak csináld azt a k***a képet! - kiabálta a fotós felé, aki azonnal a kamera mögé ugrott.

Az esetről a herceg balszerencséjére videofelvétel is készült, amelyen jól hallható, ahogy a teremben ülők halkan kuncogni kezdenek a történtek miatt.

A Buckingham-palota szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni az esettel kapcsolatban, pedig több brit lap is megkereste. Az incidens minden bizonnyal nagyon kínos nekik.

Fülöp herceg nem először hozta kínos helyzetbe családját, a királynő férje híres faragatlanságáról.

- Az angol diákok vágott szeművé válnának, ha Kínában maradnának - szól az egyik leghíresebb baklövése.

2009-ben a palota egyik vendége megemlítette neki, hogy divattervezéssel foglalkozik, mire a herceg rávágta: "Hát, a szakálladat nem tervezted meg túl jól, ugye?"

Egy kenyai táncostól pedig arról érdeklődött, hogy nőnek vagy férfinak érzi-e magát.

A legdurvább azonban talán mégis az volt, amikor néhány évvel ezelőtt Bangladesben egy 14 éves gyerekre mutatva azt mondta: "Ő egészen biztosan drogos!"

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük