Emlékszel a Taxiból Émilienre, a zsarura? Az 53 éves színész ma már 3 gyerekes apuka
Frédéric Diefenthal két fiú és egy lány édesapja.

taxi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Taxi-filmekben tökéletes volt az összhang a két főszereplő, Samy Naceri és Frédéric Diefenthal között. Előbbi Daniel Morales taxisofőrt, utóbbi Émilien Coutant-Kerbalec rendőrt alakította, aki nem éppen a legtehetségesebb autóvezetők közé tartozott. Az első részben például nyolcadik alkalommal buktatták meg a forgalmi vizsgáján. Mivel hivatalosan nem vezethetett, pont így sodorta össze az élet a száguldozó taxisofőrrel, aki végül segít neki a bűnüldözésben.

Napjainkban is színészkedik, ám a magyar nézők zöme főleg a Taxival azonosítja a nevét és az arcát. Ami a magánéletét illeti, párkapcsolatban él, és három gyermeket nevel.

Frédéric Diefenthal és családja

2004-ben vette feleségül Gwendoline Hamont, aki egy fiút szült neki, Gabriel már 16 éves. A nővel később megromlott a házassága, végül 2013-ban elváltak egymástól. Született egy lánya is egy másik kapcsolatából, de Mao édesanyjával nem tartott sokáig a szerelem. A kislány életkoráról nincs információ az interneten. Egy komolyabb szerelem 2015-ben toppant az életébe, Stéphanie-val szépen megvannak, a nő egy kisfiút szült neki 2018-ban, a pici a Solahn nevet kapta.

Számára a gyerekek az elsők: "Minden áldott nap tanulok mellettetek valamit, és azt is tanulom, hogyan váljak jó apává. A családunk öröme újraegyesült veletek" - fogalmazta az Instagram-oldalán egy apák napi posztja alatt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű családja van az 53 éves színésznek.

Ezt is szeretjük