Fotók! Így néznek ki most a Barátok közt első színésznői

Az egész ország imádta őket

Juga Veronika, Konta Barbara és Farkasházi Réka együtt tűntek fel a Barátok közt indulásakor, de vajon mi történt velük azóta?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1998-ban útjára indított Barátok közt a mai napig hazánk egyik legkedveltebb és legnézettebb szappanoperája, melyet Romániában és Lengyelországban is vetítenek, népszerűsége pedig több mint ötezer epizód után is töretlen. A Berényi, Kertész és Novák család életét bemutató sorozatnak sokan köszönhetik ismertségüket és népszerűségüket, de vajon mi lett azokkal a színésznőkkel, akik elsőként tűntek fel az RTL Klub saját gyártású műsorában?

Juga Veronika

A 29 éves színésznő 1998 és 2004 között alakította Berényi Katát, és, habár már több mint fél évtizede nem állandó tagja a stábnak, időnként néha még most is feltűnik a sorozatban. Veronika alkatához és személyiségéhez tökéletesen illett a durcás, ám kedves lány szerepe, nem véletlen, hogy pillanatok alatt belopta magát a nézők szívébe. Az elmúlt években Juga Veronikáról csak keveset lehetett hallani. A színésznő Marci nevű kisfia 2003-ban született meg, párjával - akivel nem házasodtak össze - pedig 2005 májusában szakítottak.

Veronika ezek után Winkler Róbert újságíró-műsorvezető oldalán találta meg a boldogságot, aki több bulvárlapot is beperelt, mivel véleménye szerint valótlanságokat írtak kettejük románcáról. A pár szakításáról akkor bizonyosodott meg a közvélemény, amikor 2009 áprilisában Juga Veronikát Csányi Sándorral látták csókolózni a budapesti Zöld Pardonban. Ez azért volt meglepő, mivel a színésznő kínosan ügyel rá, hogy magánéletét titokban tartsa. Juga Veronika neve legutóbb idén márciusban, az LMP országos listáján bukkant fel.

Farkasházi Réka

A 32 éves színésznőt, aki Kertész Mónikát alakította, hat év után, 2003 végén írták ki a sorozatból, szerepe szerint azóta is Brüsszelben dolgozik. Réka távozásának oka örömteli volt, hiszen férjétől, Sárközy Bencétől első gyermekét várta: Benjamin 2004-ben született meg, 2009-ben pedig egy Rebeka nevű kislánynak adott életet. A gyönyörű sztármami azóta is boldog házasságban él férjével, aki a Magvető Kiadó szerkesztőjeként dolgozik, és akivel lelkiismeretesen nevelik két gyermeküket.

Farkasházi Réka kezdettől fogva komolyan vette az anyaságot, amit szépen bizonyít, hogy 2004-ben Juga Veronikával babaszakácskönyvet írt Csemetéink csemegéi címmel. 2005-ben pedig Samunadrág címmel lemeze jelent meg, melyen Kukorelly Endre gyerekverseit énekli. Az anyaság mellett a színésznőnek tehát jutott ideje a munkára is: több csatornán is vezetett műsorokat, rendszeresen fellép különféle színházakban, és szinkronizál is.

Konta Barbara

A férfinézők Mátyás király téri kedvence minden bizonnyal Hoffer Eszter volt, akit Konta Barbara keltett életre a sorozat 1998-as indulásától kezdve egészen 2003-ig. A 29 éves színésznő a pasik legnagyobb örömére pózolt az FHM-ben, a magazin pedig Magyarország legszexisebb nőjének kiáltotta ki 2001-ben. A színésznő távozása után a TV2-n egy beszélgetős műsort vezetett Barbara - Dumáljuk meg címmel, majd váratlanul eltűnt a nyilvánosság szeme elől.

Konta Barbara saját bevallása szerint tudatosan vonult ki a média világából, amit egyáltalán nem bánt meg. Egy utazási irodánál vállalt munkát, majd másfél év jegyesség után 2007-ben feleségül ment szerelméhez, Németh Róbert focistához, kislányuk, Franciska pedig 2008 decemberében jött a világra. Habár évek óta kerüli a nyilvánosságot, még mindig sokan érdeklődnek iránta. A legfrissebb hírek szerint Barbara Szibéria és Magyarország között ingázik majd az elkövetkező években, mivel férje az ottani Tom Tomszk futballcsapathoz igazolt.

Fotók: Europress, TV2.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük